Leijonankeltaista puutarhassa

Varmasti ainakin asukuvia räpsivät tietävät, että sitä katsoo kaupunkiaan ihan eri silmin tämän bloggausharrastuksen takia. Lenkillä bongaa kauniin kukkapellon ja miettii, että tuohon taustaan sopisi se ja se asu ja työmaakopin nähdessään toteaa, että tuostahan tulisi rouhea kuvaustausta. Kartoitan jatkuvasti taustoja kuviin jopa vähän alitajuisesti ja harmittelen joskus, kun törmään kivaan taustaan ja olen lenkkivaatteissa tai kameraa tai kuvaajaa ei ole saatavilla. Viime viikonloppuna totesin miehelle autossa ajellessamme Jyväskylässä, että olisikohan ollut parempi ajaa tuota toista reittiä. Hän kysyi ensimmäisenä ”ai olisiko pitänyt ottaa jotain kuvia?”. HÄH? No ei, kun mietin että se olisi ollut suorempi reitti! Bloggausharrastus vaikuttaa jo miehenikin ajatusmaailmaan. :D

Siirtolapuutarha on yksi ihastuttavia paikkoja Tampereella, jonne olen halunnut kesällä päästä ottamaan kuvia. Kävelimme siellä viimeksi kesällä 2013 (!) ja pari kuvaa tallentui tänne. Laatu on niissä huono, sillä en ole jaksanut kaikkien vanhojen postausten kuvakokoa muuttaa sen myötä, kun muutin blogin asetuksia.

 

 

Nyt saimme aikaiseksi mennä kurkkimaan, olisiko vielä syyskuussa kukkia nähtävissä ja olihan siellä. Tuo paikka saa minut haaveilemaan omasta pienestä mökistä ja pihasta täynnä marjoja, omenoita ja kukkia, vaikka tiedän etten jaksaisi sitä hoitaa. Tämä kuvauspaikka osoittautui ihan täydelliseksi lapsen kannalta: hän sai juosta vapaasti vailla pelkoa autoista ja haistella kukkia. Voi sitä intoa, ”kato miten ihana kukka, tuu haistaan tätä, äiti, isi tule!”.

 

Asuni puolestaan oli mukavuuskertoimeltaan täydellinen. Vuosia vanhat luottofarkut yhdistettynä kahden euron vuosia palvelleisiin kirpparikenkiin sekä pehmeään syksyn väriseen neuleeseen olivat omiaan mukavuusasuun. Minä alan aina syksyllä haalia päälleni keltaista, vaikka muina vuodenaikoina se tuntuu olevan täysi ei ei. Kelit ovat nyt aivan mahtavat, kun pärjää ilman takkia, mutta saa vetää jo neuleita päälle ja hattua päähän. Syksy on kyllä ihanaa ja kaunista aikaa! Tuon hassun silmälasikorun ostin joskus vuosia vuosia sitten muistaakseni JC:n alesta, eikä se tunnu istuvan väriensä puolesta mihinkään asuun, mutta leijonankeltaiseen neuleeseen se istui! Sai muuten aikamoista huomiota tyttäreltäni ”isi isi huomaatko, äidin kaulassa on silmälasit?”. Minun koruvalinnat kiinnittävät kyllä aina lasten huomion!

 neule Lindex (Holly&Whyte)/ farkut Object/ kengät second hand/ hattu H&M/ kaulakoru JC/ korvikset Aarikka/ laukku Jouni Exclusive

Näissä ihanissa syysväreissä toivotan teille kaikille hyvää alkavaa viikonloppua! Iskeekö sinuun keltainen pukeutumisessa? Mitä ihanaa viikonloppuusi kuuluu? Minä voitin kaksi lippua Habitareen, mutta nyt näyttää siltä etten pääsekään paikalle, harmi. En ole koskaan käynyt Habitaressa, ehkä siellä tulisi vain kummia mielihaluja sisustukseen…? ;)

Syksynkeltaista viikonloppua!