Rasva-addikti (+arvontavoittaja!)

Huih, kolmen päivän tauko postauksissa! Ei ole muuten tapahtunut ihan hetkeen! Sillä aikaa blogini päivittäinen kävijämääräennätys ylitettiin, eli kannattaa olla hiljaa niin klikkauksia piisaa. :D Ei näistä ota selvää. Syy hiljaisuuteeni on pieni inspiraation puute sekä se, että minulla menee ihan liikaa aikaa nukkumiseen. Lapsen mennessä nukkumaan simahdan minäkin ja päiväuniaikaan olen monesti myös unessa. Olen siis bloggaamisen sijasta varastoinut unta talven varalle!

Mutta otsikkoon. Aion nyt julkisesti tunnustaa olevani rasva-addikti. Mieheni on useasti naureskellut iltarutiineilleni ja joskus huvittaa itseänikin, kun illalla vaihtelen purkkeja ja läträän seerumia, kasvorasvaa, vartalovoidetta, käsirasvaa, jalkarasvaa, huulirasvaa jajajaja… Olen heilunut rasvapurkkien kanssa niin kauan kun jaksan muistaa, jo silloin kun asuin vielä kotona. Pintakuiva ihoni kaipaa rasvausta ympäri vuoden ja näin syksyn tullessa se vain korostuu. Päätinkin kuvata teille uusimpia rasvaihastuksia, löytyykö tuttuja tuotteita?

Laveran luonnonkosmetiikasta olenkin jo intoillut pariin kertaan blogissa ja käyttänyt useamman heidän kasvovoiteensa loppuun, mutta nyt ensimmäistä kertaa käytössä on Laveran vartalovoide sekä käsirasva. Tuoksut ovat ihastuttavat molemmissa, kookosvanilja on ihanan pehmeä ja makea ja appelsiininen käsirasva sitruksisen pirteä. Nämä molemmat voiteet imeytyvät nopeasti eivätkä tahmaa, vaikka laitan niitä juuri nukkumaan mennessä. Käsirasvan ainoa miinuspuoli on tuo pieni purkki. Myös mieheni käyttää tuota käsivoidetta, joten kahden ihmisen päivittäisessä käytössä pieni puteli ei kauaa kestä.

Olen myös tykännyt kaikista Lushin tuotteista, joita olen testannut. Eikä tämä jalkavoide tee poikkeusta. Tuskailin kesällä sandaaleista pilkistäviäni jalkojani ja mutisin äidilleni, että katso miten kurttuiset jalat minulla on! Huuto oli kuultu, äiti toi minulle Lushin jalkavoiteen, joka on aivan ihanan raikkaan mintun tuoksuista ja väri suloisen pinkki. Jalkavoide sisältää Reilun kaupan kaakaovoita ja viilentää väsyneitä jalkoja. Vain parin yön jälkeen huomasin jaloissani selkeän eron, ne olivat pehmeät eivätkä ollenkaan niin ruttuiset! Tästä tuli yksi iltarasva lisää rutiineihin, jalkoihin vaaleanpunaista minttua ja sukat jalkaan, nyt kun omakotitalon lämpötilatkin alkavat olla niin viileät, että sukat jalassa on erittäin suotavaa nukkua.

Äitiäni on kiittäminen myös Sisleyn huulirasvasta, minulla ei ole ennen ollutkaan tällaista luksustuotetta! Huulirasvan hinta on aika päätä huimaava, mutta toisaalta uskon, että tämä purkki kestää iäisyyden. Tuote on riittoisa ja sanalla sanoen tuoksuton, mutta tekee huulista ihanan pehmeät. Tuo kosteuden ja pehmeyden tunne pysyy pitkään, eli rasvaa ei tarvitse olla lisäämässä koko ajan. Huuleni ovat kärsineet Thaimaan auringon alla ja ovat useasti aika onnettomassa kunnossa, joten äitini päätti pelastaa niitä tällä tuotteella ja minä nautin ylellisestä huulirasvasta. Tuotteen luvataan korjaavan ajan kanssa huulia, joita pakkanen, tuuli tai aurinko on murjonut ja se sisältää runsaasti mm. E-vitamiinia. Täytyy tarkkailla mitä huulilleni tapahtuu!

Viimeisin suosikki ei ole ihorasva vaan hiusöljy, mutta menee mielestäni osioon ”rasvat”. Tukkani on kesän jäljiltä kerta kaikkisen kuiva korppu, jota on inhottava harjata aamuisin. Kaksi tippaa tätä karkintuoksuista Biozellin arganöljyä hiuksiin ja harjaaminen alkaa sujua! Vaikka öljy hiuksissa kuulostaa siltä, että lopputuloksena on liimaletti, niin en missään nimessä sanoisi tästä niin. Omat kuivakat hiukseni ovat olleet kiiltävät ja parempikuntoisen näköiset parin tipan voimalla!

Näillä suosikkituotteilla suunnataan siis kohti viileneviä kelejä ja talvea. Onko joukossa omia suosikkejasi tai suosikkimerkkejäsi?

Ja kosmetiikasta kun oli puhe, niin samaan syssyyn kiitän teitä ahkerasta osallistumisesta elokuun asuäänestykseen! Voiton vei asu numero 4, eli pallomekko, mutta kivasti kaikki asut saivat ääniä! Laveran tuotteet puolestaan lähtevät palkinnoksi nimimerkille Xeve, olen laittanut sinulle sähköpostia! ONNEA!

Aurinkoista torstaita kaikille, rasvaillaan! ;)

*Laveran ja Biozellin tuotteet saatu blogin kautta