Maksilove

En tiedä mikä siinä on, mutta graffitit viehättävät minua ihan hirveästi. Ei sellaiset yksiväriset söhryt, vaan värikkäämmät kokonaisuudet. Aina kun bongailen jossain graffitteja haluan sinne kuvaamaan – uusimpana paikkana Tampereelle avattu skeittipuisto. Ajelimme sinne asukuvia varten eräänä iltana, mutta paikkahan oli täpö täynnä skeittareita, joten en sitten kipittänyt heidän sekaansa asukuvia ottamaan. Seisoimme miehen kanssa puiston reunalla ja katselimme edes takaisin meneviä skeittareita. Hieno se puisto kyllä on, ehkä vielä pääsemme sinnekin kuvaamaan!

Ei siis skeittipuistoa näissä kuvissa vaan työmaakoppi. Ja väritön asu, milloin blogissa on viimeksi nähty mustavalkoinen asu? Vierastin ajatusta mustasta maksista, mutta tämä Marks&Spencerin mekko on niin pehmeää ja vilpoista trikoota, että asuin siinä suunnilleen kellon ympäri muutamat päivät. Elokuun viimeisinä päivinä ei ollut kuuma eikä vielä näin kylmä, joten maksimekko oli täydellinen vaate. Ehkä se oli tuleva syksy, joka innosti minut sitten pukeutumaan kokonaan mustavalkoiseen? Mustankin mekon saa eri asusteilla taipumaan vaikka mihin ja tälle jäi alen jälkeen hintaa 19 euroa, eli olen hyvin tyytyväinen hankintaani.

Stockmannin Brooklyn-kampanja on tällä hetkellä käynnissä ja tähän asuun päätyikin mukaan mustavalkoinen Brooklyn-kassi. Sopi mielestäni graffittiseinäkuviin kuin nenä päähän, melkein kuin Brooklynissa! ;)

mekko Marks&Spencer/ kengät Gaino/ jakku Vila/ koru Esprit/ arskat KappAhl/ korvikset Pieces/ kassi Stockmann (saatu blogin kautta)

 

Maksimekko on kyllä kätevä, sillä se menee pitkälle syksyyn kun alle lisää sukkikset. Periaatteessa, sillä vaikka minulla on mittaa yli 170 senttiä, tämä mekkoyksilö on aika tiukasti kiinni maassa, joten kuraisten syyspäivien kaveri se ei kyllä ole. Mutta kuulaan ja raikkaan syyspäivän koittaessa voisin hyvin kuvitella vielä lompsivani maksissa!

Ovatko graffitit mielestäni kaunistus vai kauhistus? Entä maksimekot, tykkäätkö vai meneekö liikaa yöpukulinjalle?

Iloista alkavaa viikonloppua kaikille!