Mekkojen elokuu. Äänestä suosikkisi ja voita uutuus luonnonkosmetiikkaa!

Vaikka postaustahti erinäisistä syistä hieman hidastui elokuussa, sain kasaan 10 asupostausta. Tätä kollaasia tehdessä iski hurja haikeus: elokuu oli todellinen kesäkuukausi ja suurin osa asuista mekkoja tai shortseja. Kuvista tuli mieleen lomamuistot ja kivat reissut. Nyt sitten syksyä kohti, vaikka siitä tykkäänkin niin pieni pala on kurkussa tämän kollaasin jälkeen. Ja ensimmäistä kertaa en osaisi nostaa omaa suosikkiani esiin, sillä viihdyin jokaisessa asussa valtavan hyvin!

Tehkää te siis se minun puolestani ja äänestäkää suosikkianne elokuulta! Suosikkimerkkini Lavera lupasi arvontaan palkinnoksi uutuustuotteistaan kiinteyttävän vartalovoiteen sekä kiinteyttävän kuorinnan. Nyt on hyvä tilaisuus päästä testaamaan ihania luonnonkosmetiikkatuotteita ja kuorintaa, joka ei sisällä luontoa kuormittavia mikromuovihelmiä!

Palkintona olevat Laveran tuotteet ovat puolestaan seuraavat:

Firming body milk. Sen sisältämät luomulaatuiset vihreä kahvi ja vihreä tee vilkastuttavat ihon aineenvaihduntaa tehden ihosta sileämmän ja kiinteämmän samalla kun luomurosmariini ja -rypäle stimuloivat ja virkistävät ihoa tehden siitä silkinpehmeän.

Smoothing body scrub. Kuorivia jojobavaharakeita sisältävä kuorinta-aine poistaa hellävaraisesti kuolleet ihosolut ja tasoittaa näin ihon epätasaisuuksia. Sen sisältämät luomulaatuiset vihreä kahvi ja vihreä tee vilkastuttavat ihon aineenvaihduntaa tehden ihosta sileämmän ja kiinteämmän samalla kun luomurosmariini ja -rypäle stimuloivat ja virkistävät ihoa tehden siitä silkinpehmeän.

Arvonnat säännöt ovat seuraavat:

1. Kerro kommettiboksissa oman suosikkiasusi numero.

2. Yhden arvan saat kommentilla, toisen saat jos olet virallinen lukijani jonkin kanavan kautta (blogger, Facebook, bloglovin, blogit.fi). Kerro oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla!

3. Jätä kommenttikenttään myös sähköpostisi niin saan sinuun yhteyden!

Arvonta alkaa nyt ja on käynnissä maanantaihin 7.9.2015 klo 20 asti. Onnea kaikille arvontaan!

* arvontatuotteet saatu