Brooklyn saapuu Stockmannille!

Ollessamme pari viikkoa New Yorkissa, aloitimme jokaisen aamun bagelilla. Tuo helposti matkaan napattava herkku tuo vahvasti mieleen New Yorkin kulmat, joten oli mahtavaa päästä fiilistelemään tunnelmia bloggaajatilaisuuteen Helsingin Stockmannille aamupalan merkeissä. Brooklyn, tai enemminkin sen maut ja muotituulahdukset saapuvat tällä viikolla Stockmannille. Tarkemmat tapahtuma-ajankohdat kannattaa kurkata täältä.

Varmasti jokainen Helsingissä Stockmannin ohitse viime aikoina kävellyt on huomannut, että iso kyltti pääovella on vaihtunut tekstiin BROOKLYNN. Miksi? Mitä tämä Brooklynn-teema pitää sisällään?

 

Allekirjoittanut pähkäsi oikeasti hyvän tovin, miksi ihmeessä kyltissä seisoo kaksi N-kirjainta, kunnes välähti; niin on Stockmann-nimessäkin. Kyltti on siis sanaleikki, joka yhdistää perinteisen Stockmannin sekä New Yorkin trendikkään kaupunginosan, Brooklynin.

3.9. eli torstaista alkaen Stockmannilta voi muun muassa napata matkaansa ah niin amerikkalaisen bagelin, sillä Deli aukeaa jo kello 7 aamulla. Saimmekin aamupalatilaisuudessa maistella ihania bageleita, vihersmoothieta sekä myös myyntiin tulevia macaronseja, joiden makuina olivat juustokakku, Oreo, mustikka sekä peanutbutter. Kokeilkaa Oreo-macaronia, se oli todellakin herkkua! Brooklynissa deli on käsite ja sieltä voi napata bagelin aamulla matkaan ja kävellä kaduilla sitä syöden – saman voit nyt toteuttaa Helsingin kaduilla!

Kaikilla Stockmannien ruokaosastoilla on mahdollisuus tutustua lähituottajiin ja maistella ruokauutuuksia . Helsingin Stockmannilta löytyy myös punavuorelaisen Brooklyn Cafen Brendan ja Sharron Toddin valmistamia bageleita ja kuppikakkuja ensi torstaista lauantaihin.

Kampanjaan kuuluu lisäksi mm. muotinäytökset, erilaiset pop up-myymälät ja Herkuissa tarjolla olevat Brooklyn-maut. Mukaansa voi napata Herkusta vaikka resepti-vihkosen ja toteuttaa ruokia kotona. Brooklyniläinen design-duo, Michael Tabie ja Karen Goheen, on suunnitellut kampanjaan omia tuotteita, joista saimme kotiin kassin sekä ihanan täyttä pellavaa olevan keittiöpyyhkeen. Myös t-paita samaisella printillä löytyy valikoimista.

Pitkään Brooklynissa asunut Niina Kurkinen juontaa puolestaan muotitapahtumat, jotka ovat 4. ja 5.9. Tampereella sekä Turussa. Häneltä voi käydä kysäisemässä tyylivinkkejä! Helsingissä nähdään puolestaan on 3.9. klo 19 Liisa Kokon stailaama ja Niinan juontama Brooklyn Fashion Show.

Tämä salaisuus on siis piilotettu uusien kylttien alle! Kuka on pähkännyt miksi kyltti on vaihdettu tai kuullut Stockmannin kampanjasta? Meinaatko käydä testaamassa bagelin?

Pirteää syyskuun alkua kaikille!