Thaimaan tuliainen Pyynikillä

Sinne meni, näillä näkymin viimeinen helleviikonloppu tänä kesänä. Mutta kyllä olikin mahtavaa! Yövieraamme lähtivät sunnuntaina ajoissa, joten me suuntasimme keskustaan, joka oli täynnä tapahtumia Designtorista Pyynikin ajoihin. Kelin helliessä olimme liikenteessä yli kuusi tuntia ja hieman nuutuneita kotiutuessamme. Ihana sunnuntai!

Koska kelejä piisasi, päälläni minulla oli Thaimaan tuliainen. Olemme tosin palanneet Suomeen viisi vuotta sitten ja mekolla on ikää vähän enemmän, mutta kai tämä on aina tuliainen? Eräs ystävä perusti vaateliikkeen Thaimaahan siellä asuessamme ja kävin siellä todella usein. Hän oikeastaan sai minut innostumaan pukeutumisesta ja erityisesti hameista ja mekoista tuolloin. Hän stailasi korut ja laukut, voi kuinka monta juttua ostinkaan hänen liikkeestään! Jopa ensimmäisen jumpsuitini ikinä! Oli ihanaa olla ystävän palveltavana ja stailattavana sen sijaan, että etsisi markkinoilta vaatteita ja kuulisi, että ”WII HÄÄV NO BIIIG SIZEEE MADAM”. ;) Voisin nimetä kyseisen naisen tyyli-idolikseni edelleen, hänen myötään opin, että tropiikissakin voi olla tyylikäs. En valitettavasti löytänyt kaulakorua, jonka hän aikanaan stailasi tämän mekon kanssa. Yhdistin siihen Designtorilta ostamani pisarakorvakorut, eivät täysin sopineet väreihin, mutta voi kun ne olivat muuten ihanat! Olen pitkään haaveillut omista pisaroista! Enkä antanut tyhmien rusketusrajojenkaan haitata, kun kerran kesämekkoja voi pitää!

 

 

mekko Thaimaasta/ kengät Firenzestä/ hattu H&M/ aurinkolasit KappAhl/ korvikset UhanaDesign/ laukku Jouni Exclusive

 

 

Autoja, moottoripyöriä, aurinkoa, ja leppoisaa oleskelua. Niistä on onnistunut sunnuntai tehty. Ja pääsinpähän 1950-luvun Jaguarin rattiin, oi wau! Armottomana Nalle Puh-fanina en vaan osaa sanoa Jaguar, vaan sanon Tiikerin tyylin aina Jagulaari… Hih, blondi. :D

 

Mitä pidät Thaimaa-mekosta? Kuinka oma viikonloppusi sujui?