Once in Greece, eikun!

Aurinko helli meitä miehen viimeisellä lomaviikolla ja lämpö on jatkunut vieläkin. Olipa luksusta lähteä elokuussa töiden jälkeen rannalle uimaan ja piknikille! Minä siis olen aivan kesäfiiliksissä, eikä syyspukeutuminen ole vielä löytänyt luokseni. Tämä mekko kuvattiin pari viikkoa sitten Helsingissä. Säätytalon pylväät toivat vahvasti mieleeni Kreikan ja mekko sopi näihin ”Kreikka-maisemiin” mielestäni kuin nenä päähän.

Syy miksi hengailimme Säätytalon kulmilla oli lapsen päiväunet. Pienempänä hän nukkui missä vain, mutta nyt iän myötä uni ei ole niin syvää ja meteli Helsingin keskustassa aikamoinen, joten parkkeerasimme pötköttelemään aurinkoon Suomen Pankin hiljaiselle pihalle, jotta pieni saisi nukkua. Siinä sitten tiirailin vastapäätä olevaa Säätytaloa ja totesin, että tuonne täytyy mennä räpsyttelemään kuvia!

mekko Sokos/kengät Seppälä/laukku Jouni Exclusive/panta Firenzestä/korvikset Pieces

Tämä oli muuten se päivä, kun aloitin aamuni Joliessa ja tukkani jäi öljyiseksi, koittakaa ignoorata tuo ”ihana” yksityiskohta…

Vieläkö siellä kaivetaan kesämekkoja esiin vai oletko siirtynyt jo tummempiin sävyihin ja syksyyn?