Mistä löysitte tänne kyselee farkkuhaalarityttö?

Reilu viikko takaperin vierailimme Fiskarsin ruukin maisemissa ja viileänä alkanut päivä kääntyi ihanan aurinkoiseksi kesäpäiväksi. Villatakin sai siis päivän aikana heittää nurkkaan! Älyttömän kaunis ympäristö, jossa oli kymmeniä eri kohtia kuvausta varten. Valitsin kuitenkin vanhan myllyn nurkan ja pauhaavan veden. Tuo pauhaava vesi peitti alleen kaikki äänet ja menimme nurmikolle pötköttelemään ja odottelemaan pienen unien nukkumista – sillä tuloksella että heräsin itse nurmikolta puolen tunnin kuluttua. Hupsis!

 

 

Otsikkoon: päivänä jolloin en postannut mitään, eli viime lauantaina blogiin tuli ennätysmäärä kävijöitä ja kaikki syyskuussa kirjoittamaani tekstiin, joka on ponnahtanut myös sivupalkkiin luetuimpien joukkoon. En löydä blogin tilastoista tälle selitystä, eikä uteliaisuuteni kestä tätä. Mistä tämä virta tuli? Kerro, jos löysit Ruskamekko-tekstini ja luet tätä, halkean uteliaisuudesta! :D Älyttömän tärkeä juttu, mutta kun kiinnostaa. Hih.

t-paita & farkkuhaalari Only/ hattu & kengät H&M/ korvikset Store of Hope/ rannekoru Hipanema/ aurinkolasit Le Specs

Tässä asussa pärjäsi hyvin aurinkoisen päivän ja tennareissa jaksaa aina taapertaa. Fiskarsin ruukki oli niin kaunis paikka, että ansaitsee vielä oman postauksensa. Sitten kun maltan, nyt olen lukenut pihalla kahden päivän aikana 300 sivua kirjaa. Wau, kaikkeen se auringonpaiste innostaa!

Innostaako sinua tämä farkkuhaalariasu? Entä Fiskarsin ympäristö?

P.S. Huomasitteko ihastuttavan Pirkon eilisen postauksen?