Kukkamekko Särkässä ja arvontavoittaja

Upeat kelit ja touhotus tekivät sen, ettei aika riitä nyt tekemään pidempiä postauksia, joten mennään toinen postaus putkeen asukuvilla. Elokuusta on muodostumassa oikea mekkokuukausi, nyt ne kelit sitten tulivat! Tässä asussa menin hikisessä Särkänniemessä, joka oli aurinkoisena lauantaina tupaten täynnä. Olimme luvanneet reissun synttärilahjaksi kummitytölle kesän aikana ja johonkin se kesä vain livahti, heräsimme aika viime hetkillä siihen, että kouluthan alkavat jo, äkkiä Särkkään! Tietysti lauantaina oli Särkänniemessä Me&I-päivä ja kaikenmoista tapahtumaa ja paljon ihmisiä, mutta sekaan onneksi mahtui. Ja kahteen bloggariinkin törmäsin, nimittäin Nooraan ja Emiliaan. :)

Tämä tyttären 1-vuotissynttäreilläkin ollut mekko valikoitui päälle, sillä näin sen alkuviikosta Helsingissä kirpparimyyjän päällä ja mietin, että tuokin kesämekko on jäänyt kylmänä kesänä käyttämättä. Heti siis päälle tilaisuuden tullen! Ja sandaalit, on ihanan vapauttavaa lähteä varpaat paljaina liikenteeseen!

Vaikka kuvien ottaminen ei kestänyt kuin kolme minuuttia, sekin oli odottavalle pienelle liikaa. Yritin viihdyttää häntä mm. lähettämällä lentosuukkoja, kaikki tallentui mukaan. :D

mekko Lindex Holly&Whyte/ kengät Seppälä/ takki Gap/ laukku Jouni Exclusive/ arskat KappAhl/ hattu H&M

Vähän mietitytti kun noin nelivuotias tyttö alkoi vaatia äidiltään kanssa legokorviksia katsellessaan minun koruja bussissa, että ovatkohan nämä nyt ollenkaan sopivat aikuiselle… Mutta legot ovat edelleen suosikkikorviksiani!

Kuinka moni on heittänyt Särkänniemi-reissun tänä kesänä? Kuka muistaa puolestaan tämän mekon, on pari kertaa aiemminkin blogissa piipahdellut? Aurinkoista sunnuntaita!

P.S. Arvontavoittaja on arvottu, arpoja kertyi pitkälti yli 100 kappaletta ja onnetar suosi Viltsua! Kiitos kaunis kaikille osallistumisesta!