Palloja Tukholman mukulakivillä

Neljä päivää reissussa, reilut 800 kuvaa purettu koneelle. Kyllä muuten murheet pienenee, kun menee vaan eikä jää kotiin itkemään. Ihanat päivät takana, upeita ilmoja (niitä pyysinkin elokuulta!) ja voi miten meillä oli kolmestaan kivaa.

Aloitetaan kuvien purku yhdestä luottomekosta, jossa talsin Tukholman-päivän. Tämä mekko on tainnut olla ainakin kolme kertaa aiemmin blogissa, mutta edellinen kerta oli lokakuussa, joten ehkä kaikki eivät sitä muista? Se on käynyt niin Barcelonassa kuin Nizzassakin ja nyt pääsi ulkoilemaan Tukholman kaduille.

Kun saavuimme Tukholmaan vettä roikasi taivaan täydeltä ja ukkonen jyrisi, mutta parin tunnin päästä keli oli poissa ja aurinko lämmitti ihanasti. Onneksi, sillä emme olleet millään tapaa varautuneet sateeseen, mutta kiersimme sen pysyttelemällä Junibackenin sisätiloissa pari tuntia. En sitten nykäissyt irti tuota kirkkaan keltaista Junibackenin ranneketta ennen näitä kuvia, oho…

Kyllä Tukholma on ihastuttava kaupunki ja mukulakivet tuovat tunnelmaa. Emme piipahtaneet tämän enempää vanhassa kaupungissa kuin nappaamassa nämä kuvat. Mukulakivikuja, sama mekko ja talojen väri toivat mieleen Nizzan syksyllä otetut kuvat. Kuka vielä muistaa ne? Muistaako joku vuodelta 2012 Barcelonan kuvat? Sama asu siis, vuodesta toiseen. Se vaan istuu kesäiseen kaupunkimatkaamiseen.

mekko Esprit/ villatakki Vila/ kengät Vagabond/ laukku Jouni Exclusive/ arskat Rayban

Mitä pidät pallomekosta, muistatko sen vuosien varrelta?

Ja hei, tänään vielä ehtii osallistumaan arvontaan, käykäähän äänestämässä! Aurinkoista alkavaa viikonloppua kaikille! <3