Herkän aamun Desigual

 

Aamuna kun nämä kuvat otettiin, olin herkässä tilassa ja mietin, etten pysty hymyilemään kuvissa. Ehkä hymyni onkin väkinäisempi kuin yleensä, mutta olen tyytyväinen että nämä kuvat otettiin. Vihdoin oli niin lämmin aamu, että päivettynyt iho sai kaverikseen ohuen mekon ja kengät polkaisin paljaaseen jalkaan. Kun pääsimme liikenteeseen, oli aurinko jo painunut pilven taa. Vaikka kello oli jo yksitoista aamupäivällä Hatanpää uinui. Missään ei näkynyt ihmisiä, kaikkialla oli hiljaista ja taustalla näkyi Näsinneula. Jotenkin tuo tunnelma ja pieni pilvisyys oli täydellinen kuvaamaan omaa mielentilaani. Muistan nuo ajatukset näistä kuvista jatkossakin, joten tästä jäi päiväkirjamuisto omasta elämästä.

 
Tässä asussa on ne elementit, mistä blogi lähti liikkeelle; Desigualin mekko ja hassut korvikset. Tämän mekon ostin New Yorkista alesta kolme vuotta takaperin ja se on yksi suosikeistani, mutta valitettavasti niin ohut, että vaatii kesäkelejä kaverikseen. Illalla valitsin farkkutakin sijaan kaveriksi pitkän villatakin ja kietouduin sen sisään hytisemään. Se siitä lämmöstä…

 mekko Desigual/ takki Gap/ kengät Vagabond/ korvikset…?/ aurinkolasit Le Specs/ laukku Jouni Exclusive/ rannekoru Designer’s market

 

Joku 2-vuotias oli välittömästi mekosta aivan hepulissa, äiti hieno mekko, siinä lintu ja apina… Oppipa sanan tukaani samaan syssyyn. Kyllä hiljaiset kesäaamut ovat ihania, sen takia kannattaisi herätä kuudelta aamulla, mutta nyt tuo hiljaisuus ja mystinen tunnelma seurasivat mukanamme pitkälle aamupäivään.

Iskeekö sinuun eläinmekko vai meneekö liian villiksi? Ei muuten näytä ihan perinteiseltä Desigualilta, eihän?

Aurinkoista tiistaita!