Heinäkuun asut & arvonta ja edellisen voittaja!

Juuri kun edellinen arvonta on saatu pakettiin, eikö ole hyvä laittaa uusi arvonta pystyyn? Olen tahkonnut läpi elämäni vaikeimpia päiviä (palaan tähän varmasti joskus syksyllä) ja kokenut olevani todella yksinäinen ja vailla ihmistä, jolle jutella. Itkua on riittänyt. Mutta joka päivä, kun olen avannut blogin, olen päässyt hetkeksi pakoon ”todellisuutta” ja piristynyt. Höpsöihin asukuviin keskittyminen on auttanut minut taas päivässä eteenpäin. Joten kiitän siitä, että teette tämän homman mielekkääksi ja piristätte päivääni. Sen takia palkinto odottaa myös yhtä heinäkuun suosikkiasua äänestänyttä!

Heinäkuu toi asuihin tullessaan aurinkolasit, enemmän mekkoja ja hameita ja päivetyksen. Jos vertaa kuvaa 5, joka on otettu kesäkuun alussa sen ympärillä oleviin kuviin niin kyllä heinäkuussa paistoi, vaikkei se aina siltä tuntunut! Kuvista huomaa myös, että ihastuin totaalisesti -50% alesta löytämääni Jounin laukkuun; se imaisee sisälleen järkkärin ja lompakon olematta liian iso ja sopii asuun kuin asuun. Joten se on ollut ahkerasti mukana.

Nyt siis huikkaa oma suosikkisi heinäkuun asuista ja Finlaysonin kesäinen lakanasetti voi olla sinun! Palkintoon kuuluu pussilakana ja tyynyliina värikkäässä cocktail-kuosissa.

Säännöt arvontaan ovat prikulleen samat kuin eilen päättyneessä, eli….

1. Jätä kommentti tähän postaukseen ja kerro, mikä asu on eniten mieleesi. Saat yhden arvan.

2. Lisäarvat kertyvät seurantakanavista (blogger, Instagram, Facebook sekä blogit.fi). Yhteensä voit siis saada viisi arpaa!

3. Kerro kommentissasi myös monellako arvalla olet mukana ja anonyymi, jätä yhteystietosi!

Arvonta-aikaa on tästä hetkestä aina perjantaihin 7.8.2015 klo 17 asti!

Kiitos kaikille kesäkassi-kisaan osallistuneille, arpoja kertyi huimat 139 kappaletta!

Voittajaksi arvottiin nimimerkki Siili, ONNEA VOITTAJALLE!

Jos arpa ei suosinut, ei muuta kuin uuteen osallistumaan. Mukavaa uutta viikkoa kaikille!