Sitkon pizzalla

Osoitteessa Näsilinnankatu 22 sijaitsee raikas pizzeria, joka avattiin vajaa vuosi sitten. Olen kuullut ja lukenut paikasta kehuja useaan otteeseen, mutta koska me emme oikeasti ikinä käy pizzalla, paikka on jäänyt testaamatta. Perjantaina kurjan viikon päätteeksi päätimme lähteä perheen kesken pizzalle, se olisi sopivaa lohturuokaa!

Paikka oli kuuden aikaan perjantaina täynnä, mutta porukka vaihtui hyvin tasaiseen tahtiin eikä paikkoja tarvinnut jonottaa. Pizzojakaan emme kauaa odotelleet ruuhka-ajasta huolimatta mikä oli onni, tuo pienin ei niin odottelusta välitä. Meidät otettiin äärimmäisen ystävällisesti vastaan ja palvelu oli kaikin puolin todella iloista!

Sitten niihin pizzoihin. Miehen chilipizza oli hänen mukaansa sopivan potkuista ja maukasta, lapselle maistui hyvin pizza ja minun vegepizza…Taivaallisen hyvää! Pinjansiemeniä, pistaasipestoa, munakoisoa, vuohenjuustoa, balsamicoa…! Ihanaa!

Sitko tarjoaa tuoreista, laadukkaista sekä suurelta osin paikallisista raaka-aineista valmistettuja pizzoja. Vaihtoehtojen määrä ei päätä huimaa, mikä oli minusta helpotus. Pizzat myös tilattiin tiskiltä ja maksettiin saman tien, joten laskuvaiheessa ei tarvinnut enää yrittää lasta huudattaa. Jälkkäriksi olisi muuten saanut sitä Minetin jädeä. ;)

Perjantai-ilta, letkeä reggaemusa, iloinen palvelu ja rehellisesti maailman paras vegepizza – saimme sitä mitä lähdimme paikalta hakemaan!

Sitko Pizza & Bar

Ma suljettu
Ti–To 16–22
Pe 11–24

La 14–24
Su 14–21


Kenelle Sitko on tuttu paikka? Iloista elokuun alkua!