Puoli vuotta kaapissa – Guess by Marciano

Lähes puoli vuotta on kulunut siitä, kun ostin tämän mekon käytettynä Moumou-blogin pitäjältä Iinalta. Totesin sen olevan niin ohutta trikookangasta, ettei mekko soveltunutkaan kevätmenoihin, vaan käyttäisin sitä sitten kesällä sandaalien ja ruskettuneen ihon parina. Buah. Kun kesäkin on jo kääntynyt loppupuolelle hermostuin, täytyyhän tämä mekko nyt joskus laittaa päälle! Joten se pääsi päälleni viime lauantaina, kun kävimme isommalla poppoolla syömässä ravintola Antikassa. Päivä oli ollut aurinkoinen, mutta illansuussa jo harmittelin, miksen ollut ottanut takkia tai neuletta mukaan tämän kaveriksi. Viileätä pitelee!

Mutta on tänä kesänä selkeästi paistanutkin, sillä tämä mekko paljastaa näköjään aika pöhkösti selässäni olevan ison rusketusraidan. :D Tykkään silti erityisesti mekon löysästä yläosasta ja väri olisi täydellinen esimerkiksi illalliselle Kreikan lämpöiseen iltaan…! <3 Nyt sen sai korvata kreikkalainen ravintola jossa olimme muuten ensimmäistä kertaa, emmekä mene ihan heti takaisin. Jopa lastenlistan lihapullat olivat loppu, odotella sai ja kasvisannos oli pettymys, eikä mieskään innostunut. No, tulipahan kokeiltua!

mekko Guess By Marciano (second hand)/ kengät DKNY/ korvikset Poola Kataryna/ laukku Jouni Exclusive/ kello Guess

Heinäkuun viimeistä viedään, se olisi asukollaasin paikka siis taasen. Minä toivon elokuulta vielä lämpimiä päiviä ja ilon pilkahduksia, tämä viikko on ollut lyhyesti sanottuna hirveä. Parempaa elokuuta kohti siis! :)

Mitä pidät oranssinsävyisestä mekosta? Entä Tammelan Antika-ravintola, oletko testannut? 

Mukavaa alkavaa viikonloppua!