Pariisin taivaan alla – ei kun..?

Tänä kesänä niin Pariisi kuin muutkin reissut ovat jääneet haaveeksi, mutta olen yrittänyt ottaa kaiken irti kotimaan matkailusta ja nauttia sateisesta kesästä. Olen pitkään ihastellut Sadun Lontoo-sontsaa ja koska meillä ei ollut yhtään (!) sateenvarjoa kotona, se oli ostoslistalla Tuurin reissulla. Löysinkin ihanan Pariisi-sateenvarjon ja nappasin näytekappaleen sijaan paketissa olevan varjon matkaani. Onnessani puhuin Ähtärissäkin Pariisista katsomatta varjoa lainkaan tarkemmin. Näitä kuvia plärätessä tajusin, että hetkinen, olen ostanut Pisa-varjon. :D En edes tiennyt että sellaisia on olemassa, sillä tutkailin tuurissa vain näytekappaletta ja siinä oli kyllä Riemukaaret ja kumppanit. No, eipä sillä väliä, kiva tämäkin ja Pisassa on tullut pari kertaa vierailtua. Aika koomista, etten huomannut mitään tuolla sontsan kanssa heiluessani!

 

Vierailimme Ähtärin eläinpuistossa viime viikolla ja asun suunnittelu oli taas todella helppoa, jos sääennustusta katsoi. Lähdin takki päällä liikenteeseen ja aamulla paleli, mutta lounaalla aurinko paahtoi ja heitin takin pois. Mukana puistossa oli sateenvarjo, mutta sade alkoi, kun poistuimme puistosta ja taivas repesi huolella. Siis taas väistelimme täydellisesti sateen, ihan mahtavaa!

Pikkuneidin koisiessa kärryissä meillä oli aikaa haahuta, joten sateenvarjo pääsi mukaan asukuviin. Samalla kun menin kuvia varten metsään, äkkäsin sen olevan täynnä mustikoita! Siellä sitten menimme peput pystyssä mustikoita poimien ja ihmisiä vaelsi ohitsemme kohti eläimiä. Itse olimme jo puiston kiertäneet ja odottelimme vain nukkujan heräämistä. Jossain vaiheessa kun nostin pääni, huomasin erään miehen laittavan järkkäriä äkkiä alas. Siis ilmeisesti oranssi peppuni mustikkametsässä tallentui jonkun kameraan. But why? :D

housut ja huivi Vila/ paita Gina Tricot/ takki Seppälä/ kengät Desigual/ arskat KappAhl/ laukku Jouni Exclusive/ korvikset Pieces

 

Sateenvarjolle oli käyttöä oikeasti tasan sillä hetkellä kun kipitimme autoon, mutta eiköhän noita sadekelejä vielä piisaa. Nyt on Pariisi… ei kun Pisa-sontsa valmiina.

 

Iskeekö Ähtäri-asu? Tai kaukomaista muistuttava sateenvarjo?