Basic outfit Veskun luona

Tehtiinpä ensimmäinen Tuuri-visiitti historiallisena päivänä; Keskisen Vesalle syntyi lapsi! Toivottiin ilotulituksia tai muuta spektaakkelia, mutta tuollaista ei ollut nähtävissä. Joten tähän postaukseen pääsee vain kyläkauppa-asu.

 

Tänä kesänä vaatetuksen miettiminen on ollut aivan mahdotonta. Käyttämättä on mm. toukokuussa ostetut kesäkengät, yksiäkään shortseja en ole kaivanut esiin, läjä Desigualin mekkoja odottaa ensi kesää kaapissa ja lista jatkuu. Harmittaa kiskoa aina farkkuja jalkaan, kun niitä pitää jo keväällä ja syksylläkin. Hameet ja sukkikset heinäkuussa eivät innosta. Kun lähdimme ajamaan Tuuriin, Tampereella satoi kaatamalla ja keli oli _kylmä_. Pukeuduin sen mukaan ja… Pääsimme perille, aurinko helotti 2 tuntia täydeltä taivaalta. Ehdimme kiertää tivolit ja leikkipuistot farkuissa hikoillen ja kun menimme itse kyläkauppaan, taivas repesi ja vettä tuli huolella. Siis mikä ajoitus meillä oli!

Asussa ovat siis vanhat tutut elementit, tennareilla jaksaa kävellä koko päivän ja farkut lämmittävät. Melkein olisi pärjännyt kyllä hameessakin!

En oikeasti voi valittaa keleistä, koska olen viettänyt auringonpaisteessa niin Tammerfestit, Suomipopit, Lintsin ja Korkeasaaren reissut ja nyt tämän reissun. Ja niin Suomipopeilla kuin festeillä satoi ja kovaa muina päivinä kuin sinä minkä me valitsimme. Ihmeellinen onni potkinut, kiitos siis sääherra siitä! :)

toppi Gina Tricot/ farkut ja huivi Vila/ arskat KappAhl/ laukku Jouni Exclusive/ kengät Converse/ korvikset Store of Hope/ rannekoru Designer’s market

Sen kyllä totesin kuvien myötä että edelleenkään kropalleni ei sovi näin löysät yläosat, ei vaikka yhdistän niihin pillifarkut. No, onpa taas kokeiltu!

Mitä mieltä Tuuri-asusta? Harmittaako sinua käyttämättä jääneet kesäkuteet? Oletko kastunut monesti tänä kesänä?

P.S. Olisin superkiitollinen, jos kävisitte vastaamassa lukijatutkimukseen, sen ehtii tehdä täällä 31.7. asti! Voit osallistua samalla arvontaan, jossa palkintona on kolme 100 euron arvoista lahjakorttia sekä 30 kpl kauneustuotepaketteja! Kiitos kaunis ystävät ja leppoisaa sunnuntaita!