Kesäkaverit

Se se on kesässä parasta, ehdottomasti. Kesäkaverit. Samat ne kaverit on kuin talvellakin, mutta kesällä kaikilla tuntuu olevan aikaa vierailla ja yökyläilijöitä on piisannut. Viime viikolla saimme mm. sellaisen ystäväpariskunnan ex tempore yökylään, jota olimme nähneet viimeksi kaksi vuotta sitten! Viikonlopun ajan meillä majaili rakas ystäväpariskunta, joka on meillä lähes poikkeuksetta Tammerfestien aikaan. Perjantaiaamun satoi, mutta kun vieraat saapuivat, sade oli tiessään ja ilma lähes helteinen. Mojitoja, hyvää ruokaa, aurinkoa, rakkaat ystävät ja festit. Apulanta ja Happoradio. Pikkulikka oli viikonloppuna mummilassa mm. leiponut sämpylöitä ja käynyt mustikkametsässä. Kaikki tyytyväisiä siis. Sunnuntaina saimme rakkaan pienen takaisin kotiin ja vanhempani yökylään. Tykkään ihan hirveästi vieraista, vaikka välillä se on vähän stressaavaa. Ei sen tarvitsisi olla, mutta minä vähän touhotan siisteyden eteen, nyt täytyy sanoa että festiruoat hoiti pitkälti mies.

Festit vietettiin perjantaina seuraavanlaisessa asussa, jonka tajusin olevan oikea Vilan mainos!

farkut, toppi, jakku & huivi Vila /kengät Guess

Jos tykkää äiti vieraista, niin kyllä pienikin. Kaikki meillä käyvät viedään hiekkalaatikolle, syömään ruohosipulia ja lauletaan joku laulu. <3

Miten sinä nautit viikonlopusta? Entä innostutko kesävieraista? Innostaako festien tennariasu?