Kiperä haaste ja Ruttopuisto

Sain jo aikaa sitten Aitolife-blogin kaimaltani Liebster Award-haasteen. Samantyyliseen haasteeseen olen vastannut useasti aiemminkin, mutta haasteet ovat kuitenkin niin kivoja ja kysymykset aina uusia, että päätin vastata näihinkin! Niin monen monta bloggaria olen jo haastanut, etten enää muista ketä, joten en heitä tällä kertaa palloa eteenpäin.

Kuvituksena postauksessa toimii asukuvat maanantailta. Otimme ne Helsingin reissullamme Ruttopuistossa. On älyttömän vaikeaa pakata yön yli reissuihin, kun voi olla kuuma, kylmä, saattaa sataa, tuulla jne. Laitoin sekä itselleni että pikkunaiselle farkkuliivit reissuun ja nuo rennot housut, joissa jaksaisin koko päivän ja ne ovat niin viileät kuin lämpöiset tarvittaessa. Hyvin toimi!

Haasteessahan on aina 11 kysymystä ja tässä ovat vastaukset minulta kysyttyihin kysymyksiin! Ihan huippukivoja (ja vaikeita!) kysymyksiä kaimani pudotteli!

1. Mikä sai sinut aikaan aloittamaan blogisi?

Tämän olen kertonut aiemminkin, mutta työkaveri kysyi tammikuussa 2012, pidänkö asuistani blogia, kun ne ovat aina niin kivoja. Siitä se ajatus sitten lähti, päättömien peiliselfieiden kautta. :D

2. Mikä bloggaamisessa on yllättänyt sinut eniten?

Se miten tähän jää koukkuun. Ja se, että olen saanut ihan oikeita ystäviä tämän kautta, jotka miehenikin on tavannut. Oikeasti, enpä olisi arvannut!

3. Mitä piirteitä arvostat muiden blogeissa?

Sitä, että pinta ei ole liian pramea, vaan blogi on jollain tavalla välillä ”raatorehellinen” ja aito.

4. Mikä on lempielokuvasi?

Vastasin tähän vuosikausia että Titanic. Kai sen voi vieläkin vastata, en ole yhtään leffaa niin montaa kertaa katsonut! Vihreä maili on myös mieletön.

5. Minkä asian haluaisit elämässäsi olevan toisin juuri nyt?

Heh, ainoa helppo. Voisin elää ilman talomurhetta kiitos. :)

6. Piirre, jossa olet itsessäsi ylpeä?

Olen todella aikaansaava ja teen kaiken mihin ryhdyn täysillä. Tuotan sivutolkulla tekstiä tuosta vain ja olen erittäin ylpeä ja onnellinen, että kirjoittaminen on niin helppoa ja rakasta hommaa. Täh, oliko tämä nyt mikään piirre? Piirre? Nyt jäinkin tätä pähkäämään. Mutta aikaansaavuus on piirre?

7. Mikä on paras saamasi/kuulemasi elämänohje?

Nyt kyllä on vaikea vastata, koska niitä on lähiaikoina kuultu. Voimalauseekseni nousi pari vuotta sitten Haloo Helsingin biisin lause ”jos ei se tapa niin se todellakin hajottaa”. Saako vastata sen, se on niin totta!

8. Mitä elämänohjeita antaisit 15-vuotiaalle itsellesi?

Että pääset helpommalla kun et ole niin vihainen. Maailmalle, opettajille, vanhemmille, kaikelle. Ne vanhemmat olivat sitten oikeasti joskus ihan oikeassa. Ja tahtoivat sinulle hyvää, vaikka olivat maailman rasittavimpia. Ei kaikkea vastaan tarvitse kapinoida, mutta pidä kiinni Apulannan kuuntelusta vaikka sekin lähti kapinasta, ne breikkaavat vielä! :D

9. Mikä on elämän tarkoitus?

En todellakaan osaa sanoa. Oman elämäni tarkoitus on olla toisille hyvä, olla satuttamatta ketään tarkoituksella, olla hyvä läheisilleni ja rakastaa äitiä, isiä, lasta ja miestä niin että halkean. Mutta kyllä minä välillä mietin, että ihmiset tuhoavat maailman ja mikä on kaiken tarkoitus.

10. Mikä on naiseudessa parasta?

Halusin koko teini-ikäni olla poika ja tuskailin naiseuttani. Pojilla tuntui olevan paljon yksinkertaisempaa. Vähemmän vaatevalikoimaa, selän takana kyräilyä jajaja. Että mikä tässä on parassa? Keksi nyt nainen jotain? Jotain mikä ei liity vaatteisiin? :D

11. Mitä ajattelet tulevaisuudesta?

Pelkään ajatella sitä. Oma elämä, maailmanpolitiikka ja ilmastonmuutos. Kaikki on sekavaa ja pelottavaa ja tuntuu, etten mahda yhdellekään asialle mitään. Olipas nyt positiivinen lopetus, mutta näin se meinaa olla.

housut Vero Moda/ toppi Vila/ liivi Only/ aurinkolasit Le Specs/ laukku Jouni Exclusive/ tennarit Claudia Chizzani

Kuka jaksaisi vielä napata kopin ja vastata kysymyksiin? Toivottavasti kaikilla on ihana ja onnistunut viikonloppu!

Tykkäätkö itse tällaisista lökäpöksyistä? Vai tuleeko liikaa salihousuviboja? Mitä kuuluu viikonloppuun?