Vekkihame heilahtaa!

Jyväskylän reissuumme mahtui myös kavereiden lapsen syntymäpäiväjuhlat. Siinä missä lapsettomana lastensynttärit olivat aika vauhdikas kokemus itselleni, oman lapsen myötä on ihan huippua että niitä järjestetään ja kutsutaan vanhempiakin vielä. On mukavaa nähdä kavereita ja ihanaa katsoa, miten pieni nauttii olostaan, kun on kavereita ja ennennäkemättömiä leluja. Huudon kanssa lähdimme kellon ollessa yli kahdeksan illalla, joka onneksi jo ulko-ovella rauhoittui.

Joten mekot päälle ja menoksi juhliin! Ihastuin tähän isossa alessa olleeseen mekkoon kovasti ja sen väri selkeästi korosti rusketusta, sillä juhlissa meiltä kysyttiin olemmeko olleet ulkomailla. Kamera/valotus syö kyllä rusketuksen kuvista, mutta persikan sävyinen mekko oli jotenkin ihanan kesäinen ja tyttömäinen, vaikka tiedostan kyllä, ettei vartalolleni paras mahdollinen. Kun olisi vielä ollut hieman kesäisempi keli! Kuvat nappasimme yhdeksältä illalla ja väsymys painaa jo kasvoilla, mutta josko nämä nyt julkaisukelpoisia olisivat. En tiedä miten olisitte ratkaisseet tuon avoinaisen selän, itse ratkaisin sen hieman tylsästi laittamalla topin alle.

mekko Vila/ kengät DKNY/ arskat KappAhl/ neule Vero Moda/ laukku Jouni Exclusive/ korvikset Pilke

 

Tarjoilut olivat aivan ihanat ja mansikoita oli niin salaatissa kuin kakussa. Ehdin kyllä syödä niin paljon muutamassa Jyväskylän päivässä, että auttakaa. :D Ihanaa päästä synttäreille edes juhlimaan, sillä meidän kesäämme ei kuulu valmistujaisia, häitä tai esimerkiksi rippijuhlia lainkaan!

Oletko sinä vekkihameen ystävä? Monetko juhlat omaan kesääsi kuuluu?