Suuntaa tänne sunnuntaina!

Torstaina julkaisemani teksti ei ollut varsinaisesti brunssisuositus, vaikka toki sitäkin se oli, joten nyt saatte toisen suosituksen putkeen! Saimme nimittäin kesäkuussa testattua Fazerin brunssin ja ai että oli hyvää. Helsinkiläisille tämä lienee tuttua juttua, mutta me tamperelaiset olemme saaneet nauttia uudesta Fazerin kahvilasta Tempon talossa vasta pari kuukautta.

Kaikki brunssilla on hyvää, ehdottomasti. On puhtaita makuja ja raaka-aineita, raikkaita salaatteja, juustoja, ihanaa tuoretta leipää ja konvehtirasia jälkkäripöydässä. Mutta tiedättekö mikä juttu oli ylitse muiden? PUURO! Siis kaurapuuro. Koko lapsuuden olemme syöneet aamupalaksi puuroa ja nyt sitä taas lapsen myötä puputan, joten puuro meinaa vähän tulla ulos korvista. Lapselle valitsin brunssilla kuitenkin puuroa ja maistoin itse – mielettömän hyvää! En mennyt kysymään, mutta veikkaisin, että puuro oli Fazerin Alku-puuroa, siinä oli aika paljon siemeniä matkassa. Olen pari pakettia kotona testannut jotain toista Alku-puuroa, mutta se oli niin tyyristä, että perushiutaleilla täytyy mennä. Jos menette tälle brunssille, syökää puuroa!

Paikka oli tuona sunnuntaina ihan täynnä ja lapsiakin näkyi paljon, joten tätä voin lämmöllä suositella myös lapsiperheille!

Aiemman postaukseni uudesta Fazer Cafe Temposta voi lukea täältä.

Fazer Café Tempon (Hämeenkatu 15) brunssi sunnuntaisin klo 11–15. 

Hinta 19,90 € ja alle 4-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi.

Onko ketään, jolla ei herahtanut vesi kielelle näistä herkuista (ja hyvin taidokkaasti ja ajan kanssa otetuista kuvista, 2vee, posliiniastiat, laattalattia ja marmoritpöydät… Täytyy olla tarkkana. ;))?