Nyörikengät Ikaalisissa sekä arvontavoittaja!

Mitä rusketukselleni kävi, hävisikö se muutamassa päivässä? Ei, vaan tämä asu on kuukauden takaa, kun kesäkuun puolivälissä oli yksi lämmin lauantai. Tässä vaiheessa aurinko ei ollut vielä paljoa näyttäytynyt, joten siksi olen näin ”kalkkis”. Tuo päivä kesäkuussa oli upean lämmin ja vietimme sen Ti-Ti Nallen talolla.

Pääsin sään ansiosta ensimmäistä kertaa testaamaan näitä kenkiä, jotka bongasin Trendin muotikuvista. Olin jo ihaillut Millan DIY-nyörikenkiä jotka näkyvät mm. tässä postauksessa ja nämä olivat niin edulliset, että tein nettiostoksen sen sijaan, että olisin lähtenyt tekemään kenkiä itse.

Tykkäsin kengistä hurjasti, mutta suurena miinuksena se, että nuo nyörit meinasivat lähteä valumaan. Sain siis pari kertaa kiristää ne ja laittaa ne aika kireälle, jolloin ne jättävät jäljet jalkoihin. Haastavat kengät siis, mutta jotenkin niin kivat! Vähän jäi silti mietityttämään, että oliko näissä nyt järkeä, kyllä sitä iän myötä arvostaa käytännöllisyyttä ennen muotia, enkä jaksaisi olla näitä sitomassa montaa kertaa. Peplum-helmainen toppikin pysyy menossa mukana, vaikka taitaa olla niin, että peplumien aika tuli ja meni.

 

 hame Only/ toppi Vero Moda/ aurinkolasit KappAhl/

laukku Global Accessories/ kengät Mango/ korvikset Aarikka/ rannekoru Thaimaasta

 

Mitä itse tykkäät nyörikengistä? Voidaanko taikoa takaisin ne kelit, että tällaisia voi käyttää?

Kesäkuun asukollaasin suosituimmaksi asuksi nousivat tasaäänin numerot 6 ja 7 vieden molemmat 25% äänistä. Oho, makseja kehiin siis (siinäpä omani taisivat tosin ollakin…).  Arpaonni suosi anneaulikkia, onnea voittajalle ja kiitos tuhannesti kaikille osallistuneille! :)

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3