Ultimate-mekko

Olipahan kelit viikonloppuna! Vaikka muuten mieli meinasi vetää matalaksi (tästä kerron lisää myöhemmin), niin upeat kelit kiskoivat sitä ylöspäin. Ei ole viikonloppua kun meillä ei tehtäisi viikkosiivousta, mutta nyt se jäi pyykinpesuun. Olimme kolme päivää aamusta iltaan pihalla, nautimme kelistä ihan täysillä, söimme ulkona, nukuin päikkärit ja teimme pihahommia. Aivan ihanaa, kesä!

Ultimate-mekko ei liity millään tavalla muuten ultimateen, kuin että istuin se päällä kolmisen tuntia kentän reunalla ultimatea katsomassa. :D Itse mekko on ostettu vähän erikoisesta paikasta, nimittäin puoleen hintaan Pisan piskuiselta lentokentältä neljä vuotta sitten. Ihastuin välittömästi sen värimaailmaan ja malliin.

Thaimaassa asuessa tuli käytettyä lähes aina släpäreitä jalassa ja toimistossa oltiin paljain jaloin, eli nuo kengät oli helppo potkaista jalasta pois sisälle mentäessä. Ne jalassa käveltiin pitkiä matkoja, ajettiin mopolla ja läpsyteltiin rannalla. Se tuo ihanan fiiliksen, kun Suomessakin on tarpeeksi lämmin läpsyille ja muistuttaa tropiikissa vietetystä ajasta. Varpaat kiittää!

mekko ulkomailta/ liivi Only/ laukku Jouni Exclusive/ kengät Tommy Hilfiger/ korvikset Poola Kataryna/ hattu H&M/ aurinkolasit Gina Tricot/ rannekoru Hipanema

Auringon paahtama iho, släpärit ja panamahattu, mitä sitä ihminen muuta tarvitsee? Löytyykö ruudun takaa kesän lapsia? Kuinka itse nautit viikonlopusta?

Kivaa uutta viikkoa!

P.S. Vielä parin päivän ajan voi äänestää kesäkuun suosikkiasua ja osallistua arvontaan!