Suloinen Cilla’s, käy kurkkaamassa!

Huhtikuussa pääsin ensimmäistä kertaa käymään Cilla’s-liikkeessä, joka löytyy Helsingistä osoitteesta Viipurinkatu 8. Kun olimme maanantaina menossa Linnanmäelle mietin heti, että haluan käydä Cilla’sissa! Se nimittäin sijaitsee aivan Lintsin naapurissa, huvipuiston parkkipaikalta liikkeeseen on matkaa parisataa metriä. Ratikka numero 3 vie niin Lintsille kuin Cilla’s liikkeeseen, joten jos olet noilla nurkilla pyörimässä, kannattaa käydä kurkkaamassa tämä suloinen liike. 

 

 

Liikkeestä löydät ihania tuliaisideoita herkuista pieniin sisustusjuttuihin. Itse valitsin kotimaista herkullisen näköistä mysliä tuliaiseksi, vaihtoehtoina mielessä pyöri myös purkki joka sisälsi keksiaineet tai pehmeät pyyhkeet. Itselleni ostin aiemmin keväällä liikkeestä Hipaneman-rannekorun, joka on ollut ihan suosikki nyt kesällä ja löytyypä sieltä mm. kauniita huivejakin. Teenjuoja arvostaa suuresti Johan&Nyströmin herkullista vadelmateetä ja sen suloista purkkia!

 

Spesiaali tuote ovat nämä Cilla’sin omat pesuaineet, jotka ovat valmistettu Suomessa tuulivoimalla ja ainesosat ovat biohajoavia. Itselleni ainakin kotimaisuus on iso plussa näissä tuotteissa, puhumattakaan tuoksuista!Tuotteissa on ihana tuoksu; käsipesuaine tuoksu seetripuulle ja salvialle, tiskiaine greipille ja appelsiinille sekä Siisti-yleispesuaine sitruunalle ja rosmariinille. Tosin tuosta Siisti-pesuaineen tuoksusta tulee mieleen eukalyptus, se on hauskan raikas! Mieheni kyseli perjantaina pesuainetta eteisen maton pesuun ja koska itseäni kyllästyttää ainainen mäntysuovan tuoksu, annoin hänelle Siisti-pullon käteen. Huuhtelun jälkeen hän suihkutteli mattoon hieman pesuainetta vain ihanan tuoksun vuoksi ja raikasta tuli!

 

Tällä visiitillä itselleni tarttui matkaan myös ”hillopurkit”, eli tällaiset pienet kesäiset tuopit, joihin voi tehdä vaikka hellepäivän smoothien tai spritzin. Olen pitkään etsinyt tällaisia, maanantaina ne vihdoin tulivat vastaan!

 

 

Jos et pääse ihastelemaan Viipurinkadulle, suosittelen kurkkaamaan nettikaupan, jossa on tällä hetkellä kesäale. Shoppailemaan pääset täältä ja koodilla OPTIMISMIAJAENERGIAA saat POSTIKULUT ILMAISEKSI yli 20 euron ostoksista! Koodi syötetään ostoskorissa kohdassa 2, tarkista tilauksesi sisältö, olevaan kampanjakoodiruutuun.

 

Koodi on voimassa 5.7-19.7.2015.

 

Cilla’s

 

Viipurinkatu 8

 

ma-pe klo 11-00-18.00

la klo 11.00-15.00

HUOM.! Heinäkuussa liike on maanantaisin kiinni!

 

Kenelle liike on tuttu, oletko päässyt tuoksuttelemaan noita pesuaineita? Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

 

*Cilla’s pesuaineet saatu blogin kautta