Hjärtan @ Borgbacken

Raksi seinään, taisi olla ensimmäinen otsikko ruotsiksi! Ja siinäkin kaksi sanaa, heh.

Palataan maanantaiseen Linnanmäki-päivään ja sen asuun. Koska kaksi päivää on mennyt aamusta iltaan ulkona, niin heitän kehiin nämä valmiiksi tehdyt asujutut. Josko sadepäivinä taas saan muuta, vähän työläämpää kehiin!

Maanantain Lintsiasu oli vähän fiftarihenkinen, mutta sehän sopi kuin nenä päähän 1950-luvulla avatulle Linnanmäelle. Olen aiemminkin todennut, että hameessa voi ihan hyvin viilettää huvipuistossa; turvakaaret painuvat niin tiukalle, ettei vilauttelun vaaraa ole.

Asukuvat napattiin siinä vaiheessa, kun olin vatkannut ylösalaisin laitteissa, joten se näkynee mm. tukassa. Lisäksi unohdin ranteeseeni hiuspompulan, wups. Keskityin siis olennaiseen, eli hauskanpitoon!

hame Olivia Rouge/ paita H&M/ arskat KappAhl/ rannekoru Guess/ kengät Vagabond

Lintsiasu perustana oli Olivia Rougen sydänhame, joka on nähty blogissa viimeksi… Kesällä 2012? Käyttäisin sitä useammin, mutta paidan keksiminen korkeavyötäröisen ja kaksivärisen hameen pariksi teettää päänvaivaa. Koruna oli matkassa Nooran blogista viime syksynä voittamani Guessin rannekoru, josta tykkään kovasti.

Mistä muuten tietää, että on ollut kylmähkö kesä? Tyttäreni totesi junassa matkalla ”äitillä ei oo sukkahousuja!”. Niin, ei ollut ja fiilis oli vapauttava. Eikä tarvinnut palella, keli oli ihana ja nyt loppuviikkoa kohti se vain parani!

Mitä tykkäät sydänhameesta? Aurinkoista perjantaita ja viikonloppua!

P.S. Blogiani voi seurata nyt myös blogit.fi-palvelun kautta! Käy kurkkaamassa!