Bloggaajan kasvot by Lila

Voi tätä päivää minä olin odottanut! Että pääsen Lilan meikkiin! Siitä oli puhetta jo talvella ja kesäkuun lopussa tuo päivä vihdoin koitti ja Lila saapui meille meikkailemaan.

Olen kerran aiemmin ollut jonkun muun meikattavana ja tuo kerta oli hääpäiväni, josta on jo 10 vuotta, joten jännitti miten Lila minut meikkaa. Olen aikamoinen tumpelo meikkaamisen kanssa ja kyselin varmaan ihan hupsuja kysymyksiä, kun yritin ottaa meikistä kaiken irti ja oppia samalla. Lila käytti kasvoihini Laveran meikkejä, mutta meikkivoidetta käytettiin myös Lumenelta. Kiva että meikit olivat Laveran, sillä olen juuri ihastunut Laveran muihin tuotteisiin ja nyt pääsin testaamaan meikkejäkin. Tämä rajauskynä (mainoslinkki) jäi heti päivittäiseen käyttöön, sillä se on mahtava samoin kuin luomivärit!

Minua jännitti kovasti tuo ”ennen meikkiä”-kuva, sillä iho ei ole ollut parhaimmasta päästä tänä keväänä ja kaikkien sarjassa olleiden bloggareiden meikittömät kasvot ovat olleet upean virheettömiä! Juteltiin Lilan kanssa siitä, että levitän meikkivoiteen aina sienellä. Hän suositteli sormia hieman peittävämmän lopputuloksen aikaansaamiseksi ja tuosta päivästä asti meikkivoide on mennyt kasvoille sormin ja näppyjä on nyt tasan 0. Kasvot ovat parhaimmassa kunnossa kuukausiin. Onko tämä luonnonkosmetiikan ansiota vai ovatko meikkisieneni olleet liian töhnäiset? Tässä ennen kuvassa täpliä vielä piisaa enemmänkin.

Oli miten oli, Lila laittoi meikkipohjaan myös peitevoidetta – luomiin! Peitevoidetta luomiin! Tämä oli ihan uusi juttu, se siis pohjusti luomivärin. Rajaukset olivat vahvat ja kaikkein jännintä oli, kun kulmani meikattiin. En ole eläessäni laittanut niihin mitään väriä, niin tummat luonnostaan ovat ja tuntui ihan hassulta nähdä ne meikattuna. Ja mikä hassuinta, ne meikattiin luomivärillä. Enpä olisi osannut meikata kulmia luomivärillä! Toinen mitä ette ole minulla nähneet on huulipuna. Huulieni ihossa on kaiken maailman ongelmia, joten päivittäinen huulipunan käyttö ei vaan olisi mahdollista ja kun sitä ei koskaan käytä – ei sitä osaa ollakaan punaisilla huulilla! Hymynikin oli ihan hassu, kun jännitin niin ovatko hampaani kohta punaiset. Onneksi juotiin teet ja syötiin piirakka ennen kuin huulipuna oli paikallaan!

Lila kertoi silmieni linjan olevan hieman surumielinen ja avarsi katsetta Laveran vaalealla luomivärillä. Tykkäsin silmien rajauksista ja luomista kovasti, kulmat ja huulet olisivat vaatineet enemmän totuttelua. Tytär oli isänsä kanssa poissa kun meikkasimme ja jähmettyi ovelle tuijottamaan minua – taisin siis aika erilaiselta näyttää!

Kaiken kaikkiaan sain monta hyvää vinkkiä ja meikki oli superkiva piristys arkeen. Lila teki vielä tuosta noin vaan niksnaks lettikampauksen minulle ja tunnustan – tykkäsin siitä niin paljon, että nukuin kampaus päässä ja purin sen vasta seuraavana iltana!

Olin valinnut vaatteet päälleni täysin meikin tyylistä tietämättömänä, mutta kokonaisuus oli hauskasti 1950-luvun kotirouva-look. Jätän asukuvat eri postaukseen, keskitytään tässä vain meikkiin.

Kiitän Lilaa kivasta kokemuksesta ja meikistä sekä seurasta! Lilan postauksen aiheesta voi lukea ensi viikolla täältä.

Mitä tuumaatte lopputuloksesta?

P.S. Täältä voit voittaa Laveraa testiin itsellesi, tuo huulipuna ja huultenrajauskynä ovat samat sävyt mitä meikissäni käytettiin!