Kesäkuun asut: äänestä ja voita!

Aurinkosta heinäkuuta ystävät! Olen kohtuullisen ajallaan tämän kollaasin kanssa, kun ensimmäistä päivää viedään!

Kesäkuun asuissa näkyy monta juttua, mitä ei huomaa ennen kuin tuo asut tällä tavalla vierekkäin. Ensinnäkin, olen suosinut farkkuja hameita enemmän (syytän tästä myös kylmiä kelejä!) ja nuo KappAhlin arskat ovat juurtuneet kiinni päähäni. Valitsen selkeästi jostain syystä aina saman takin ja arskat, sen sijaan kengät ovat lähes joka asussa erilaiset. Keli on ollut ailahtelevainen ja sekin näkyy asuista. Toivottavasti heinäkuussa saa enemmän hameitakin kehiin!

Lisäksi kesäkuussa asukuvia kertyi 14 kappaletta, mikä on sinänsä aika pieni numero, mutta jos ajatellaan asiaa niin, että kuussa on 30 päivää, niin sehän on lähestulkoon asu joka toinen päivä! Pari asua on vielä toukokuun puoleltakin tähän kollaasiin päätynyt, nämä ovat siis kesäkuun aikana julkaistut asut.

Tässä siis kaikki läjässä, äänestä suosikkiasi!

Kaikkien äänestäneiden kesken arvon Laveran luonnonkosmetiikkaa, settiin kuuluu Laveran kulmakynä, huultenrajauskynä ja huulipuna sekä pari Absolutionin näytettä.

Säännöt ovat seuraavat:

1. Kommentoi tähän postaukseen suosikkiasusi ja yksi arpa on sinun.
2. Kommentilla saat yhden arvan ja lisäarpoja saat seurantakanavista. 1 arpa/kanava (blogger, Facebook, bloglovin, Instagram) eli maksimissaan sinulla on taskussa peräti viisi arpaa!
3. Huikkaa kommentissa monellako arvalla olet mukana ja jos olet anonyymi, jätä yhteystieto!

Äänestys alkaa nyt ja sulkeutuu viikon kuluttua, eli 8.7.2015 klo 17. ONNEA MATKAAN!

 

*tuotteet saatu