Black Friday

Huomenta! Ajastin tämän postauksen eilen tälle aamulle, mutta nukkumaan mennessä poistin ajastuksen. Luin nimittäin illalla useampaa blogia läpi. Upeita kuvia, tyylikkäitä asuja ja mielettömiä reissukuvia. Alkoi taas nolottaa tämä oma rävellys, hassut asut sekä monesti aika vauhdilla otetut asukuvat. Minulla on viimeisen pari kuukautta ollut olo, ettei itselläni ole enää blogiin annettavaa. Sitten on aina tullut kivoja kommentteja teiltä lukijoilta tai joku kiva yhteistyöjuttu ja olen innostunut uudelleen. Nyt on tullut kuitenkin olo, etten saa tästä koskaan niin kivaa kuin toivoisin, aikaa kaiken tekemiseen ei vain ole. Bannerissakin olen toppatakki päällä, kuka ehtisi tehdä uuden bannerinkin? Lisäksi olen vähän joko tai-tyyppi, eli joko haluaisin tehdä tätä kunnolla tai sitten en ollenkaan. Josko heinäkuussa vähän taukoilisi ja miettisi miten jatkaa tai jotain. Tai sitten en osaa olla ilman, tämä on kuitenkin niin tärkeä henkireikä. Murehdin kuitenkin liikaa jokaista kaikonnutta lukijaa ja kulutan aikaa pähkäilemällä mikä olisi mielenkiintoista sisältöä.

Otsikkohan voisi siis viitata vaikka mihin, mutta tässä tapauksessa se viittaa niin asuuni kuin fiiliksiini. Pukeuduin keskellä kesää kokomustaan! Halusin pukea fanipaitani Apulannan keikalle ja sen seuraksi hameen, mutta ei se vaan näyttänyt yhdenkään hameen kanssa hyvältä. Joten housut jalkaan. Aurinko paistoi ja minä vedän tekonahkapöksyjä jalkaan, mutisin miehelle että ei tässä ole järkeä. Mutta kappas, tilauksesta alkoikin sataa ja housut eivät tuntuneetkaan ihan hullulta ajatukselta. Kengät valitsin sen perusteella, että ne jalassa on hyvä pomppia. Laukku oli yritys pelastaa synkkä asu ja tämän takia en juuri pidä laukkuja asukuvissa, en osaa laittaa niitä mihinkään! Hienon näköinen roikotus!

Tavallinen t-paita kuitenkin ahdisti, jotenkin t-paidassa tulee sellainen tukala olo ja kädet eivät liiku. Käytänkin aina kuin mahdollista hihatonta. Otin siis Fiskarsit käteen ja saksin hihat irti, aikamoinen tyylikkyyden multihuipentuma, mutta ajattelin sen sopivan Apulannan keikalle.

housut Jean Paul Gaultier for Lindex/takki Seppälä/kengät, laukku ja kello Guess/korvikset Pilke/koru Designer’s market

Itse keikka oli aika peruskauraa, yleensä kuullaan samat uudet ja vanhat hitit. Ehkä vähemmän kuultuna soi Aurinkoon, joka kuultiin keikalla myös vuonna 1997. Tuolloin istuimme Apulannan kanssa heidän takahuoneessaan ja sain käsinkirjoitetun biisilistan mukaani. Laitoin sen seinälle kehystetyn kirjeen viereen. Sen olin saanut Apulannan Tonilta ja sekin oli käsinkirjoitettu. Oi noita aikoja ja faniutta! Tämän keikan erikoisin kohta oli, kun Toni kertoi Apulannan Maanantai-biisin syntyneen Tampereella Pispalassa, kadulla jossa ennen asuimme. Tuo biisi oli vuonna 2001 minulle valtavan tärkeä ja ollut pitkään puhelimeni soittoäänenä. Jäi vaivaamaan kenen luona tuo biisi on mahdettu kirjoittaa, ei se kovin pitkä katu ollut!

Iski kyllä ikäkriisi näiden kuvien myötä. Asu on kunnon wannabe-teini, silmärypyt eivät. Keikalla pompin Aurinkoon-biisiä ja vieressä ollut nuoripari ei innostunut siitä lainkaan. Sanoin, että olitte varmaan aika nuoria, kun tykittelin kyseistä biisiä vuonna 1996. Olivat olleet kuulemma 3-vuotiaita kyseisenä vuonna. APUA.

Jakaako joku ruudun takana ikäkriiseilyn? Blogikriiseilyn? Apulantailun? Fanipaidat?

P.S. Huomasin eilen, että matkaopaskollegana ollut Terhi kirjoittaa ihastuttavaa blogia, luin sitä pari tuntia putkeen. Pakko vinkata teille, tykkäsin itse tyylistä ja kivoja vinkkejä löytyy mm. Tanskaan matkaavalle! Tekee mieli deletoida oma blogi ja alkaa itsekin kirjoittaa jotain näin kivaa! :)