#En ole koskaan (vuosisadan paljastuksia!)

Blogeissa on kiertänyt nyt ahkerasti haaste, jossa pyydetään luettelemaan 10 arkista asiaa, joita et ole koskaan tehnyt. Halusin tämän haasteen tehdä, mutta oli oikeasti aika haastavaa keksiä 10 arkista asiaa joita ei ole tehnyt, koska ”en ole käynyt Etelänavalla” ei ehkä lukeudu niihin. Nämä 10 kohtaa sain aikaiseksi ja ei, ei näistä nyt mitään vuosisadan paljastuksia tullut, mutta lista kuitenkin! Näin tästä asupostauksestakin tuli ehkä hieman mielenkiitoisempi, kuvitukseksi toin ennen juhannusta otetut asukuvat, jotka todistavat, että on niitä lämpöisiäkin päiviä ollut! Pyörin koko viikon Laukontorin ympärillä, sillä minulla oli pöytä Radiokirpparilla ja tuon paidan ostin itse asiassa sieltä, kaverin pöydästä.

Minä siis edelleen täällä sissinä bloggailen vaikka moni on kesälaitumilla, sillä meidän arki ei ole muuttunut mihinkään – mies on töissä, minä lapsen kanssa kotona ja päikkäriaikaan on ollut niin huonoja kelejä, että edelleen olen istunut sisällä teemukin kanssa rustaamassa kirjoituksia.

Mutta se lista, tässä tulee:

En ole koskaan…

1. Juonut kahvia (maistanut hörpyn kolme kertaa elämäni aikana).

2. Edes yrittänyt maistaa lattea, cappuccinoa, espressoa, frappea tai mitään muuta erikoiskahvia.

3. Leikannut nurmikkoa, vaihtanut lamppua tai vaihtanut autoon renkaita.

4. Asunut yksin (mies oli armeijassa kun asuimme yhdessä ja olin Thaimaassa 2kk yksin ennen kuin hän tuli perässä, mutta virallisesti en ole asunut yksin).

5. Jättänyt yhtään tenttikirjaa lukematta yliopistossa. Kun yhteen tenttiin saattoi olla 4 kirjaa, siinä oli tahkoamista. Luin kaikki kannesta kanteen.

6. Tykännyt juoksemisesta. Inhoan juoksemista, mutta muuten rakastan liikuntaa.

7. Lukenut käyttöohjeita. Menen aina yrityksen ja erehdyksen kautta tai mieheni neuvomana, käyttöohjeiden lukeminen on jo ajatuksena tuskallinen (sanoo nainen joka tahkosi ne tenttikirjat läpi…). Puhuin miehelle juuri aktiivisuusrannekkeesta ja mietin onko siinä tiettyä ominaisuutta ja hän kysyi ”luitko käyttöohjeen?”. Häh?

8. Tykännyt koululiikunnasta. Paitsi sen yhden kerran lukiossa, kun meille pidettiin steppitunti mitä kaikki muut tuntuivat inhoavan. Olin yläasteella niin paljon liikuntatunneilta poissa, että sain ”ehdot” ja pyöräilin parin muun tytön kanssa pitkän lenkin toukokuussa liikunnanopettajan seuratessa meitä autolla. Mikä siinä on, että tyttöjen pitäisi tykätä telinevoimistelusta, minä rakastin sählyä!

9. Käyttänyt tai omistanut Crocseja (mikä juttu tämäkin nyt oli? :D).

10. Murtanut yhtään luutani.

farkut Cubus/ paita kirpparilta/ korvikset Store of Hope/ ballerinat Desigual/ aurinkolasit Le Specs

 

Kuka ei ole vielä tehnyt haastetta, miltä näyttää oma listasi? Onko samoja juttuja? Tuliko tässä mitään uusia juttuja teille? Entä pidätkö näin kokovalkoisesta asusta?