Ota pala moussekakkua!

Eilen varmaan tein jotain kummallista, sillä kaksi rekisteröitynyttä lukijaa häipyi. Oliko Ti-ti nalle liikaa vai hermostuttaako bloggerin tökkiminen? Minä heti kauhistuin että nyt juttuni piisaavat, joten saa ehdottaa postausideoita jos joku tökkii!

Teille paikalle jääneille tuon kuitenkin kakkuohjeen, jonka ohjeen äitini ensiksi bongasi. Minä tykkään tehdä tarjoiluja vieraille, mutta syystä tai toisesta meillä ei ole kauheasti käynyt viime aikoina vieraita. Tämän kakun teimmekin juhannukseksi mökille ja toisen version tein Lilalle, joka tuli minua eilen meikkailemaan. On ihan mahtavaa kaivaa tarjoilut esille ja kahvikupit pöytään kun vieraita tulee, minä niin tykkään! :) Kakkuakin ovat kaikki sitä syöneet kehuneet ja se on helppo tehdä, joten jaan ohjeen kanssanne, jos haluatte ilahduttaa kesävieraita!

Pohja

 

50 g voita

1 pss keksimurua

 

Suklaatäyte

 

3 liivatelehteä

2 dl kuohukermaa

200 g taloussuklaata

1 prk maustettua appelsiinirahkaa

3/4 dl sokeria

2 rkl appelsiinilikööriä

 

Appelsiinitäyte

 

4 liivatelehteä

2 dl kuohukermaa

2 prk maustettua appelsiinirahkaa

2 rkl sokeria

2 rkl sitruunamehua

Valmistus
– Lisää sulatettu voi keksimuruihin.