Juhannuksen maksimekko

Tämän mekon ostin kolmisen vuotta sitten New Yorkista ja olen siinä viettänyt jo juhannusta 2012. Paksu vuorikangas tekee sen, että mekko on todella lämmin ollakseen kesämekko ja siinä tarkenee vähän viileämmälläkin säällä. Se palveli hyvin raskausaikana reissussa ja tykkään sen värityksestä edelleen hurjasti. Ainoa miinus on suuri määrä kangasta, joka väkisin pussittaa istuessa. Raskausmaha näytti kolminkertaiselta tässä mekossa ja nytkin istuessa se jää pussittamaan. Mutta muuten aivan ihana mekko omasta mielestäni!

Visioni siitä, että haluan mekosta kuvia laiturinnokassa meinasi olla hieman haasteellinen. Tuuli oli todella kova, laituri keikkui, tukka pörhelsi sataan suuntaan ja aurinko pilkahteli joka toisessa kuvassa esiin ja joka toisessa piiloon. Hyttyset iskivät paljaisiin käsivarsiin ja selkään ja muu mökkiseurue huuteli meitä jo pois laiturilta. Montaa minuuttia emme kuville uhranneet haastavien olosuhteiden vuoksi, mutta sain suunnilleen ikuistettua sen, mitä olin suunnitellut. Tämän pidemmälle veteen en päässyt vaikka muut rohkeasti uivatkin, niin kylmää se oli. Mutta sai tästä varpaiden liotuksestakin jo kesäfiilistä!

mekko Guess/ liivi Only/ korvikset Poola Kataryna

 

En tiedä pitäisikö mökillä pukeutua tuulipukuun, mutta tällä mökillä on niin sisävessat kuin -suihkutkin ja sadesään vuoksi vietimme kohtuu paljon aikaa sisätiloissa, joten en pakannut tuulipukua edes mukaan. Hyvin sitä mekossakin pystyi osallistumaan mökkiolympialaisiin. ;)

 

Kuka muistaa nähneensä tämän mekon blogissa? Löytyy mm. täältä (kamala, kyllä kuvien laatu/postaustyyli on kolmessa vuodessa muuttunut!).