Juhannustaikaa

Olemme viettäneet kolme edellistä juhannusta kotona ja vähän jotain sellaista mietimme nytkin. Kunnes saimme kutsun mökille ja totesimme, että kaipaamme vaikean kevään jälkeen vähän irrottelua. Tällä mökillä on oltu samojen ihmisten kanssa monet kerrat, mutta edellisestä kerrasta oli vierähtänyt jo neljä vuotta!

Tiedättekö miltä tuntuu olla niiden ihmisten kanssa, jotka tuntevat sinut hyvin? Saa itkeä ja nauraa eikä tarvitse pelätä, että nuo ihmiset pelästyvät. He ovat pysyneet siinä pitkään. Nämä ihmiset ovat olleet polttareissani, häissäni ja lapsen ristiäisissä. Muistan hyvin kuinka olimme 15-vuotiaita ja opettelimme laulamaan Juppihippipunkkaria Jyväskylän kaduilla tallatessa. Juhlimme peruskoulun loppumista. En ole varmaan koskaan ollut sellainen halailija kuin tänä juhannuksena, oli hyvä olla ystävien keskellä, Suomen luonnossa ja nauttia vaan. Kyllä rakkaat ihmiset ovat valtava rikkaus.

Miten oma juhannuksesi sujui?