Verman: juhannusjuhlan vai arjen pelastajat?

Indiedays-inspiration päivää vietettiin huhtikuussa ja tuosta tapahtumasta nappasin mukaani Vermanin Juhlien pelastajat-pussukan ja lähdin mukaan yteistyökampanjaan. Tuosta päivästä on pari kuukautta aikaa ja nyt onkin ollut hyvin aikaa testailla näitä tuotteita. Tuo Inspiration-päivästä mukaan saamani kassi sisälsi neljä erilaista tuotetta:

NogasinGo -ruuansulatusentsyymitabletteja, Lactarase Go -laktaasientsyymitabletteja, Melarest -melatoniinitabletteja sekä Wonderm -rakkolaastareita. Kaikki tuotteet ovat saatavissa apteekista.

Näitä neljää tuotetta kampanjoidaan juhlien pelastajina, sillä pienet purkit mahtuvat kätevästi käsilaukkuun ja rakkolaastarit pelastavat juhlissa hinkkautuneet jalat. Minäkin aloitin tuotteiden testauksen vappubrunssilla, jossa jokainen pöydässä olija varmasti söi paljon. Nappasimme ennen brunssille lähtöä Nogasin Go-tabletit, jotka oli helppo pureskella ja niiden luvataan vähentävän vatsan turvotusta. Hyväksyviä kommentteja tulikin tuotteiden toimivuudesta, mutta parhaat käyttökokemukset sain tuttavalta, joka on käyttänyt sekä Nogasineja että Lactarase Go-tabletteja jo pitkän aikaa. Eron kuulemma todellakin huomaa ja ne ovat selkeästi parantaneet ongelmavatsaa. Jos juhannuksena on tarkoitus grillata makkaraa ja syödä tukevasti muutaman päivän ajan, Nogasin voi olla paikallaan. Se auttaa vatsaasi pärjäämään keskikesän juhlan yli!

 

 

Kun kuulin tuon kertomuksen ongelmamahan pelastajasta mietin, että Vermanin tuotteet ovat ehkä jopa enemmän arjen kuin juhlan pelastajia. Myös kolmas kassissa ollut tuote tuli ihan arkena tarpeelliseksi. Sain nimittäin rakot jalkoihini heti ensimmäisenä lämpimänä päivänä, kun laitoin kengät paljaaseen jalkaan ja kävelin lapsen kanssa pitkät matkat. Kaivoin siis Wonderm-rakkolaastarit esiin. Kesällä niille varmasti onkin käyttöä, kun lämpö turvottaa jalat ja kengät alkavatkin yllättäen hiertää.

Todellinen arjen pelastaja minulla on ollut melatoniini. Vermanin paketissa oli myös Melarest-paketti, joka sisältää 1mg melatoniinitabletteja. Myös nuo tabletit ovat purutabletteja, joten niitä voi helposti säilyttää yöpöydän laidalla ja napata suuhunsa ilman vettä. Tosin melatoniinin vaikutus alkaa noin 30 minuuttia sen syömisen jälkeen, eli se kannattaa ottaa ehkä hieman aiemmin kuin vasta sängyssä.

Olen joskus aiemmin keväällä kirjoittanut uniongelmistani, joita lapsen kanssa heräily ja muut viime aikojen stressaavat tapahtumat aiheuttivat. On hirveää, kun ei pysty nukkumaan silloin, kun siihen olisi tilaisuus. Melatoniini on hormoni, jota erittyy käpyrauhasesta ja sen on todettu lyhentävän nukahtamisaikaa keskimäärin puolella tunnilla. Myös aikaerorasituksessa sen on todettu auttavan.

Olen kahden viime vuoden aikana oppinut, millainen tyyppi on Katja, joka ei saa nukuttua. Trust me, ette halua tavata sitä Katjaa. Se kyllä tekee ja suorittaa, mutta mieli maassa, itkeskelee eikä nauti elämästä. Uni on valtavan tärkeä tekijä hyvinvoinnissa, ilman unta pienetkin vaikeudet tuntuvat ylitsepääsemättömiltä, olo on itkuinen ja lohduton ja kaikki tuntuu menevän pieleen. Minulla melatoniini on ollut jo pidemmän aikaa käytössä ja olen kokenut sen todella parantavan unen saantia. Olen jopa kokenut, että nukun sen myötä sikeämmin ja moni tuttavakin on todennut tuotteen auttavan nukkumisessa. Tässäkin mielessä nostaisin kyseisen tuotteen arjen pelastajaksi – kun äiti on nukkunut, hän jaksaa peuhata lapsen kanssa päivän!

Lisää tuotteista ja muiden bloggaajien kokemuksista voit lukea täältä!

Ovatko nämä tuotteet itsellesi tuttuja tai hyväksi havaittuja?