Kauppa-autojen hautausmaa

Sataa taas ja istun teemuki kourassa rustailemassa postausta pienen nukkuessa päiväuntaan. Teessä maistuu ihanasti goji-marjat ja granaattiomena! Kyllä ihan varmasti itse sun toistakin nyppii tuo keli, mutta hyvä mieli nostaa silti päätään. Siihen on aina syytä, onneksi. Eilen testasin uuden bodyattack-ohjelman, joka oli aivan huippu. Lihaksia kolottaa ihanasti. Puistoreissulla Pikku Kakkosessa moikkailin niin blogituttuja kuin kerhotuttuja ja liikenteessä olin naapurin rouvan kanssa. Ketään noista ihmisistä en tuntenut vielä pari vuotta sitten, ennen lasta. Mietin, etten ehkä sittenkään ole toivoton tapaus, vaikka välillä yksinäiseltä tuntuukin. Paljon uusia tuttuja on tullut! Illalla pääsen vielä hutkimaan bodycombatia, uusin ohjelma on jo testattu ja se on muuten kova!

Tämä ei nyt sitten liittynyt millään tapaa otsikkoon, kunhan fiilistelen liikunnan ja ihmisten tuomaa hyvää oloa. Sunnuntaina päädyimme puolivahingossa kauppa-autojen hautausmaalle. Vai miksi pitäisi kutsua paikkaa, jossa on viisi toinen toistaan ruosteisempaa kauppa-autoa? Mieleen palasi muistoja lapsuuden kesistä, kun kävin mummon kanssa kauppa-autossa. Oli muuten hurjan jännää! Jotenkin kävi sääliksi metsässä pötköttäviä autoja, vaikka ei kai niillä tunteita ole. Mutta minä nyt nimeän kaikki esineet imurista tuuletuslaitteeseen, joten kai voin vähän kauppa-autoillekin jakaa sympatiaa.

Tiedän, että monet kuvaavat asukuvissa vaan asut, blurraavat taustan ja keskittyvät yksityiskohtiin. Niin kai se ohjekirjan mukaan kuuluisi tehdä, mutta minä rakastan taustoja kuvissa. Yleensä tiirailen tarkkaan missä asu on kuvattu, arvailen kenen pihalla tai minkä joen varressa ollaan ja kuvittelen kaikenlaista taustaan liittyen. Siksi jätin näissäkin taustaa reilusti esille, se on mielestäni puolet fiiliksestä. Mitä mieltä olette? Tiirailetteko muut taustoja?

 

Asu puolestaan oli valittu kummitytön synttäreille, joten se riiteli taustan kanssa ja pahasti, mutten voinut jättää tätä erikoista näkymää käyttämättä hyväksi. Olen Tarun innostamana kolunnut kirpparipöytiä ja sieltä löytyivät tämän asun paita ja kengät. Tuota hiuspantaa käyttäisin aina, jos keksisin mihin sitä yhdistellä, se on niin ihana! Viimeksi olen käyttänyt sitä kaksi vuotta sitten (!) näiden keltaisten farkkujen kanssa ja nyt se on myönnettävä, nämä farkut ovat jääneet liian isoiksi, eivätkä näytä enää hyvältä. Voi mihin nyt yhdistän tuon ihanan pannan?

tennarit Vans (second hand)/ farkut Ellos/ paita Lindex (second hand)/

 hiuspanta Agatha Ruiz de la Prada/ takki Seppälä/ laukku Desigual

Toissapäivänä postaamani mustavalkoinen asu sai niin paljon suosiota, että tukehduttekohan nyt päiväkahviin tämän asun kohdalla? :D Kertokaa mistä löydän uudet, istuvat keltaiset farkut? Nyyh!

Iloista tiistaita kaikille, sateesta huolimatta!