Shampoota kenkiin sekä Biozell-arvonnan voittaja

Biozell-arvonta loppui perjantaina ja heti arvonnan suoritinkin, jopa palkinto on jo lähtenyt postiin. Palataanpa siis nyt Biozellin tuotteisiin, olen nimittäin testaillut niitä muutaman viikon ajan shampoosta kuivashampooseen sekä arganöljyyn ja suosikit alkavat löytyä.

Oma hiuslaatuni on perinteinen suomalainen, kuten kampaajani sanoo ”hiusta on paljon, mutta yksittäinen hius on hyvin hento ja ohut”. Ne katkeilevat herkästi, valuvat päätä myöten ja tarvitsevat volyymia ja laittamista (eri asia onkin, kuinka usein ehdin lapsen kanssa hiuksia tosissaan laittamaan). Ehdottomasti ne tarvitsevat lämpösuojan kiharoita tehdessä, jotta kärsisivät mahdollisimman vähän. Toisaalta hiukseni ovat suotuisat kampauksille; kun ne kerran vääntää kiharalle, tönöttää kikkura siinä vaikka kolme päivää putkeen!

Ohutta tukkaa täytyy kuitenkin kohtuu varoen hoitaa – liikaa hiusnaamiota ja tukka on aamulla pitkin päätä valuva rasvaletti. Biozellin naamiot ovat molemmat olleet mieleisiä, eivät liian hoitavia, joten tukka on pysynyt ilmavana, vaikka olen istunut saunassakin nämä päässä, mikä taitaa olla vähän kiellettyä.

Sen sijaan värishampoo ja hoitoaine tekivät hiukseni kuivan tuntuisiksi ja haju oli huono, kuinka paljon se voikaan vaikuttaa fiilikseen! Sanoin miehelle, että shampoo tuoksuu ihan miesten tuotteelta, miehen mielestä se tuoksui vain saippualta. Itse kaipaan shampoolta hyvää tuoksua, joka tuo pesuhetkeen ripauksen ylellisyyttä, joten nämä eivät nousseet suosikeiksi.

Siinä missä tavallinen shampoo ei miellyttänyt, on kuivashampoo puolestaan hitti! Olen vasta kevään aikana oppinut käyttämään kuivashampoota ja jotkut niistä ovat _todella_ jytkyjä. Tukka jämähtää sellaisen myötä kovaksi kypäräksi. Biozellin tuuheuttava kuivashampoo on sen sijaan aika ”mieto” tuote ja sen tuoksu mainio. Tälle pointsit!

Oletteko muuten kuulleet, että kuivashampoolla voi raikastaa treenikengät? Kokeilin sitä rakkaimpiin treenitossuihini, joilla on hypitty lukemattomat stepit ja attackit ja joita en vahingossakaan pahemmin haistele. Vaan nytpä jatkossa voin haistella, ei haise ei! Kuivashampoo siis suihkutetaan treenikenkiin, annetaan vaikuttaa yön yli ja harjataan ylimääräinen tuote pois. Hyvin vähän mitään harjattavaa ainakaan minulla oli, mutta tuoksu on kyllä raikas, tänä iltana tuoksun jumpassa kukkasille! :D

 

Pidemmän aikaa olen jo käyttänyt Biozellin lämpösuojaa, joka kuului myös arvontapakettiin. Tuossa tuotteessa on minusta kaikki kohdallaan ja tuoksu aivan ihana! Kiiltosuihke ja suolasuihke, jotka myös arvontasetissä olivat, ovat itselleni vähän ”hankalampia” tuotteita käyttää. Niillä varmasti viimeistelee kampauksen, mutta arkikäytössä en oikein osaa niitä käyttää.

Ja se voittaja! Tämä tuotepaketti lähti nimimerkille Katri H!

Onnittelut voittajalle!

Ja kiitos kaikille äänistä! Asu nro 3 eli kirpparilta sovittamatta ostettu oranssi mekko vei äänistä 32,5% ja farkkuhaalarit tulivat kakkosena vieden 17,5% äänistä. Olitte aika yksimielisiä!

Iloista uutta viikkoa ihmiset, ovatko Biozellin tuotteet tuttuja?

*tuotteet saatu blogin kautta

P.S. Asiasta kukkapurkkiin: Zuiin BB-voide, jota sain testiin Keidas By Lumosta taittaa pois punaisuutta kasvoista. Samalla se selkeästi tekee kasvoista jotenkin ruskeamman näköiset, sillä oikeasti olen kyllä paljon kalpeampi. Jännä efekti, mietin miksi kasvoni näyttävät ruskeilta kunnes tajusin. :)