Luonnonkosmetiikkaa Tampereella: Keidas by Lumo

Tällä viikolla Tampereelle avattiin ihastuttava uutuus, jonka nimikin huokuu luksusta – Keidas by Lumo. Kun itse menin tutustumaan tähän luonnonkosmetiikkaa myyvään ja käyttävään hoitolaan, hämmästyin sen suuruutta. Ovien takaa avautui isohko myymälä ja vastassa oli huumaava kukkien tuoksu. Paikka oli valoisa ja kaunis ja huokui hyvinvointia.

 

 

Keidas by Lumon Tiina kertoi heidän hoitolastaan näin:

 

Halusimme luoda luonnollisen kauneuden Keitaan, mistä saman katon alta löytyy kasvava valikoima luonnonkosmetiikan merkkituotteita,  ekokampaaja -ja ekokosmetologin palvelut, sekä meikkipalvelut luonnonkosmetiikalla toteutettuna. Teemme kaikki palvelut käyttäen ainoastaan luonnon raaka-aineita, ja esimerkiksi hiusten värjäykset teemme kasvivärein, hiusten hoidot mm. turpeella ja savella, ja heinäkuussa aloittava kosmetologimme käyttää hoidoissaan ainoastaan luonnonkosmetiikkaa.

 

Myymämme luonnonkosmetiikkamerkit ovat tarkkaan valittuja laadukkaita ja puhtaita tuotteita, joista löytyy tehoa ja hoitavuutta jokaisen asiakkaan tarpeisiin. Kasvavaan tuotevalikoimaamme kuuluvat tällä hetkellä Less is More, Unique, Patyka, Absolution, Helixium, Mia Höytö Cosmetics, Eco by Sonya, Honore des Pres, Kure Bazaar, Zuii Organic, sekä Ecotools”.
 

 

Itse innostuin kovin, että nyt Tampereen keskustassa on paikka, joka myy mm. Patykan tuotteita, tuosta suihkusaippuasta sekä sarjan käsivoiteesta on tullut suosikkejani. Testiin Lumosta saamani Zuii Organicin BB-voide on sekin ollut muutaman päivän perusteella loistava, ei punoita naama ei! Täysin luonnonkosmetiikkaan en ole osannut siirtyä, mutta mahdollisimman paljon haluaisin niitä käyttää, juurikin tuon luonnollisuuden vuoksi.

Keidas by Lumon arvot ovaat ekologiset ja eettiset, esteettisyydestä tinkimättä. Kyseessä on paikka, missä todellakin voi rauhoittua ja rentoutua ja saada hetki vain itselle.

 

Tämä paikka kannattaa käydä tutkimassa ihan kauniiden tuotteiden ja paikan vuoksi! Kuka on jo ehtinyt ottamaan hetken itselleen Keitaan tiloissa?

 

Keidas by Lumo

Aleksanterinkatu 28

ti-pe 10-18

la 11-15