Muotikirppiksellä

Viime lauantai valkeni ihanan aurinkoisissa, tosin ei niin rauhallisissa merkeissä. Mieheni antoi minun nukkua mahdollisimman pitkään enkä herännyt edes tyttäremme herätessä. Miehet eivät kuitenkaan välttämättä osaa laskea, mitä meikkaus, hiustenlaitto ja asukuvien räpsäisy vievät aikaa, joten kiire tuli. Olin pohjattoman väsynyt vaikka nukuin yli 9 tuntia. Viikko painoi ja kovaa. Onneksi sain valtavasti tausta-apua mieheltäni, hän kantoi kamoja autoon kun sudin meikkiä naamaan ja heitti minut tapahtumapaikalle. Matkalla käytimme viisi minuuttia asukuviin, sillä iltapäiväksi oli luvattu sadetta. Aamulla oli vielä niin kesäinen fiilis ilmassa, mutta hyvä ettei kirppisjonottajien tarvinnut seistä sateessa! Yleensä tähän aikaan vuodesta on jo jonkinlainen päivetys tullut, mutta nyt se on niin vähäinen, ettei sitä paisteessa erota. Missä olet kesä?!!

 

toppi Only/ housut Zara/ kengät Wonders/ korvikset Poola Kataryna/ arskat KappAhl/ takki Seppälä

Asuni koostui periaatteella ”mukava, helppo liikkua ja jaksan seistä helposti monta tuntia”. Varauduin myös siihen, että kirppiksellä on kuuma. Ja tämä setti toimi täydellisesti, kiitos Wondersien jalkoihini ei sattunut yhtään eikä ollut liian kuuma missään vaiheessa. Hapsupaita ja vihreät housut kielivät kesästä, vaikka illalla hytistiin jo sateessa.

Kun on yksin myymässä, ei siinä paljon liikuta pois pöydän äärestä. Juuri ennen tapahtuman alkua räpsäisin pari kuvaa katsomatta asetuksia, eli värit ovat näissä aika kaameat. Ehkä oli onni, etten kerennyt kiertää pöytiä, niin paljon ihanaa osui silmiini. Itselläni oli hirveä läjä myytävää ja sanoisin, että noin puolet tavarasta meni. Olisi saanut mennä paljon enemmänkin, jotenkin paikka tyhjeni parin ekan tunnin jälkeen aika rajusti!

 

Kävin morjenstamassa parit tutut bloggarit ja vein äkkiä Nooran pöydästä yhden paidan. Yritin myös oman pöytäni takana samanlaista rentoa poseerausta mikä Millalla on omassa blogissaan, mutta siitä tuli julkaisukelvoton. Ehkä 10 vuoden ikäeromme tekee sen, että siinä missä Milla näyttää kauniilta, rennolta ja hauskalta, näytin itse ”mitä ihmettä sinä täti teet”-tyypiltä. :D

 

Joka tapauksessa päivä oli hauska ja olisin viihtynyt myymässä paljon pidempäänkin. Olen lähes aina ollut töissä asiakaspalvelussa ja huomasin herääväni jotenkin eloon, kun pääsin höpöttelemään pöydän takaa ihmisten kanssa. Tasan kaksi tuttua naamaa taisin nähdä, missä olitte kaikki?

 

Läjä vaatetta odottaa siis uutta omistajaansa, ehkäpä otan luurin käteen ja kysäisen, milloin Radiokirpparilta irtoaisi pöytä.

 

Kuka teki löytöjä täällä? Innostavatko värikkäät housut sinua?