My lucky one

Sunnuntai. Tämän viikon viimeinen päivä. Viikon, joka on ollut oikeasti elämäni erikoisin. Olen niin valmistunut muotitoimittajaksi (koruttomasti, ilman juhlia tai onnitteluja), ollut ensimmäistä kertaa myymässä Muotikirpparilla kuin istunut kahden päivän aikana 25 tunnin ajan oikeudessa. Käsittämätön maratoni, kaikkein kovimmille otti henkisen puolen kannalta. Ehkä palaan tähän vielä, ehkä en. Kysyin mieheltäni saanko mainita tämän meitä kaksi vuotta jäytäneen asian blogissa ja sain siihen luvan. Olen ollut niin monesti aivan loppu ja rikki, mutta blogiin olen yrittänyt kaivaa ne positiiviset asiat esiin. Tämän viikon jälkeen en pysty kirjoittamaan enää kuin totuuden. Rikki. Hajalla. Väsynyt.

Puin molempina oikeuspäivinä päälleni niin sanotun onnenhameeni. Ostin sen alesta kuusi vuotta sitten ja maksoin hameesta muistaakseni hurjat 9 euroa. Se on ollut päälläni kahdessa työhaastattelussa ja molemmilla kerroilla kävi onni, sain työn. Joten uskoin hameen voimaan ja puin sen nytkin päälleni.

Mieheni räpsäisi kuvat iltakymmeneltä, kun muualla oli jo pimeää, mutta kohdalleni osui kirkas laskevan auringon kajo. Olimme mielettömän väsyneitä, mutta halusin ikuistaa onnenhameeni kameraan. Toivomme, että se oli onnenhame tälläkin kertaa. Kamera jäi väärille asetuksille aluksi ja kuvat vähän pimeiksi, mutta minusta tämä vahinko kuvasti täysillä sitä tunnelmaa, mikä sisälläni vallitsi. Väsynyt, ehkä toiveikas, surullinen, hakattu, herkkä. Rikkonainen. Tämä iltavalo antoi toivon pilkkeen ja sopi täydellisesti tunnelmaan. Onnistuin hymyilemään, ehkä se oli tuon auringon ansiota.

hame Only/toppi Vila/neule Vero Moda/

takki Seppälä/kengät Vagabond/korvikset Pilke/kaulakoru jostain ulkomaan reissulta

Nyt viikko on ohi. Ajastetut postaukset ovat pyörineet täällä, kun me olemme painaneet läpi kovan viikon, hirmuisen lyhyillä yöunilla. Jos joku mietti eilen Muotikirppiksellä, että silmäni olivat turvonneet ja näytin väsyneeltä, niin sitä olinkin.

Pahoitteluni, ettei blogiin irtoa nyt mitään järkevämpää kuin näitä asupostauksia.

Kiitän kaikkia vielä tätäkin kautta niistä tsemppiviestien määrästä, joita olemme saaneet.

Mitä pidät onnenhameestani? Rauhallista sunnuntaita kaikille!