Toukokuun kollaasi: äänestä ja voita!

Toukokuussa tuli julkaistua ennätykselliset 13 asupostausta ja kolmet toukokuussa otetut kuvat jäivät vielä kesäkuuta odottamaan. Tästä kiitän lisääntyvää valoa, sillä asukuvia on räpsitty niin aamuyhdeksältä kuin iltakympiltä. Uskomaton ero talveen, jolloin kuvausaikaa oli pari tuntia ja asukuvia väänsi mm. sisätiloissa.

Näihin on hauska palata senkin takia, että vasta jälkikäteen tajuaa kuinka sitä urautuu joka kuukausi tiettyihin juttuihin. Samalla muistuu mieleen paikka ja päivä, mihin jokainen asu liittyy. Toukokuun jutut olivat selkeästi farkku ja tennarit, väreissä toistuivat oranssi, pinkki ja musta. Kyllä sen näistäkin kuvista näkee, että minä olen farkku- ja tennarityttö. :) Luontokin tarjosi upeat kuvauspuitteet toukokuussa ja vehreys lisääntyi päivä päivältä!

Tuo viimeinen kuva jäi hölmösti itsekseen ulos kollaasista, junamatka loppui kesken että olisin sen ehtinyt kollaasiin tuupata. :D Pahoitteluni!

Nyt haluaisinkin ehdottomasti kuulla mikä oli sinun suosikkisi toukokuun asuista, miksi juuri tuo asu viehätti? Suosikkiaan äänestäneiden kesken arvon paketin Biozellin tuotteita, niillä saat esim. kesäkampauksen kuntoon! Pakettiin kuuluu suolasuihke, kiiltosuihke sekä oma suosikkini lämpösuoja.

Äänestyksen säännöt ovat seuraavat:

1. Huikkaa oma suosikkisi tähän postaukseen ja saat yhden arvan!
2. Ekstra-arpa on sinun, jos olet lukijani bloggerin, facebookin tai bloglovinin kautta.
3. Anonyymi jätä yhteystietosi!

*arvontatuotteet saatu blogin kautta

Äänestys alkaa nyt ja sulkeutuu viikon kuluttua, eli perjantaina 12.6.2015 klo 20. Nyt vaan kertomaan mistä asusta pidit!

Aurinkoista viikonloppua kaikille!