Sneak peek… Muotikirppikselle!

Kiitos sanoistanne edellisessä postauksessa, tuntuu että saan hurjasti tsemppiviesteistänne voimaa! Halaus siis kaikille! <3

Nyt keskitytäänkin oikein kunnolla johonkin ihan muuhun, nimittäin ensi lauantaina Tampereen Hämeenpuistossa, Kokouskeskus puistotornissa klo 11-15 vietettävään Muotikirppikseen. Kävin raivolla kaappejani läpi ja löysin ties mitä kivaa teille pengottavaksi! Kaikki tavara on erittäin hyvässä kunnossa ja kuvasin teille muutamia parhaita paloja fiilisteltäväksi etukäteen! Tulkaa siis nappaamaan parhaat päältä ja samalla 200 ensimmäistä saa goodiebagin kotiin vietäväksi. Itse ainakin toivoisin, etten joudu kovin paljon kotiin kantamaan tavaraa, eli vikallakin tunnilla kannattaa tulla, ainakin minun pöydästäni lähtee loput halvalla! :)

Näissä esille nostamissani suosikeissa on mm. Espritin pinkki mekko, saman merkin farkkuliivi, Desigualin mekko, Nanson maksimekko, Promodin mekko hauskoilla nappiyksityiskohdilla, farkkuja, hellemekkoja, lisää Desigualia, pinkki-musta juhla/bilemekko sekä Kenzon 100% silkkiä oleva huivi. Nappaan myös muutamia söpöimpiä vaatteita tyttären pieneksi jääneistä matkaan. Väriä piisaa, mutta sen varmaan jo tiesittekin!

 

 

Nyt saa siis kysellä mitä myyntiin on tulossa, jos joku esimerkiksi näistä nähdyistä kiinnostaa lähemmin! Kaikki aina kiittelevät tapahtumissa, että minun hiusvärini loistavat kauas, eli suuntaatte sitten vain oranssi-violettia tukkaa kohti lauantaina! :D

Nähdäänkö kirppiksellä?