Instagramin tallentama viikko

Olen pitkään miettinyt tykkäsittekö tällaisesta postauksesta vai onko se liikaa toistoa teille, jotka Instagrammissa minua seuraatte? Kokeilen nyt ainakin kerran, millaisen vastaanoton tämä saa! Instagramiin tallentuu vähän eri juttuja kuin blogiin, vaikka toki nostan sinne myös blogipostauksesta yhden kuvan, joten sinällään tämä on vähän toiston toistoa. Tässäpä siis kulunut viikko kuvina!

Alkuviikosta tein mm. ekaa kertaa chiansiemenvanukasta (aika hirveän makuista, mutta smoothiessa nuo siemenet onneksi uppoavat), tutkin tyttären kesävaatearsenaalia ja sain koevedokset 2-vuotiskuvauksista, Reija oli tehnyt upeaa työtä taas! Yhden päikkärihetken pystyi viettämään pihalla, sen verran jo lämpöä riitti! Blogissa oli kesäkosmetiikkaa sekä asukuvia.

Viikon toisella puoliskolla vietettiin mm. kerhon kevätjuhlia, kävin lenkillä ja pysähdyin kuvaamaan kaunista kesämaisemaa, sain Biozellilta kivan lähetyksen ja kirjoittelin blogiin mm. Cargo Coffee & Kitchenista sekä Store of Hopen koruista. Tein ehkä parhaimman smoothien ikinä.

 

Niin tuo video… :D Viikonloppuna juhlimme 60-vuotiasta isääni ja hain hänelle soivan ilmapallon. Ihan mainio pallo, jota lapsikin pamautteli innoissaan soimaan. Tuo biisi soi nyt koko ajan päässä! Blogissa oli pitsipaitakuvat, eilen minulla päällä revityt farkut ja kuvailin äidin pihalla niin kukkia kuin kirsikkapuita, kyllä luonto on nyt kaunis!

 

Tässäpä lyhyesti ja ytimekkäästi viikon kuvat, mitä pidätte tällaisesta postauksesta? Eikö ole mahtava tuo soiva ilmapallo? Minut löytää Instasta nimellä katja_oeblog, jos haluat hypätä mukaan seuraajiin.

 

Huomenna se sitten koittaa, kesäkuu. Virallisesti kesä? Iloista uutta viikkoa ja kuukautta siis kaikille!