Uusia kesän suosikkeja sekä arvontavoittajat

Hyvä keli teki sen, että olen ollut pihalla ja kuivattanut siellä nyt kahden päivän aikana muistaakseni 7 koneellista pyykkiä. Kaikki Muotikirpparia varten. Kivoja juttuja teille tiedossa!

Hypätään kuitenkin ihan toiseen aiheeseen. Kesäisempien päivien myötä alan myös janoamaan raikkaan tuoksuisia suihkusaippuoita ja rasvoja, joiden tuoksussa on mukana häivähdys kesästä. Kuinka sattuikaan, kun saimme Anskun blogisynttäreiltä Joliesta testiin tämän Patykan suihkugeelin. Kuten tuoteselostus lupaa, saippuan tuoksu sisältää vetiverjuurta sekä tonkapapuja ja luo ympärilleen tyyneyttä ja rauhaa. Sanoisin, että tämän käyttäminen luo kotiin oikeaa spa-tunnelmaa. Patykan suihkugeeli on ihanan ylellistä luonnonkosmetiikkaa ja raikas tuoksu kesään! Pari viikon testin perusteella tuote ei myöskään kuivata ihoa.

 

Ranskalaisen Patyka-sarjan toinen testaamani tuote on käsivoide, jonka kosteuttava vaikutus on peräisin ihoa suojaavasta skvaleenista, ihosolukkoa elvyttävästä seesamöljystä, antioksidanttivaikutteisesta ruusunmarjaöljystä sekä runsaasti Omega 3- ja 6-rasvahappoja sisältävästä koiranruusuöljystä. Minulla on kamalan kuivat kädet, sillä pesen niitä lapsen kanssa todella usein ja nyt kun yritin välttää saamasta pienen nuhaa, pesin käsiä entistä tiuhempaan. Tykkään tämänkin tuotteen tuoksusta kovasti ja se imeytyy ihanan nopeasti. Nämä kaksi tuotetta ovat oikeita luonnonkosmetiikan luksuksia, käsivoiteen ahkera käyttö jatkuu ja saas nähdä mitä se tekee korppukäsilleni!

 

Bodyshopin vartalovoit ja suihkugeelit ovat aina olleet mielestäni vastustamattomia ja kun luin S:n blogista uudesta Virgin Mojito-tuoksusta, ryntäsin seuraavana päivänä tuoksuttelemaan näitä tuotteita! Aivan mieletön mieletön tuoksu, mikä raikkaus! Itse sanoisin, että lime tuoksui näissä todella vahvasti, mutta miehen mielestä minttu tuli hyvin esiin. Oli niin tai näin, kylppärimme tuoksuu fantastiselle tätä suihkusaippuaa käyttäessä. Täydellinen raikas kesätuoksu, ai nam, vartalovoiteet nyt ovat vaan kuivaihoisen must. Minttuisia unia tiedossa kun tätä iltaisin laittaa!

Tämä viimeinen tuote on itselleni vähän arvoitus. Että tykkäänkö vai en. Mansikalta tuoksuva suihke sai minut ensiksi sanomaan ”yäk”, haju oli niin esanssinen ja äitelä. Iholla pidempään oltuaan se alkoi tuoksua ihan mukiinmenevältä, juurikin kesään sopivalta tuoksulta. Minä lopetin hajuveden käytön lapsen myötä, ajattelin että pieni on niin paljon sylissä ja iholla, että hengittäisi liikaa hajuvettä, jos niitä vielä käyttäisin. Siksi niiden käyttö jää tilaisuuksiin, joihin lähden yksin. Mutta tämä mansikkatuoksu on sen verran hentoinen verrattuna tavallisiin hajuvesiin, että voisin kuvitella käyttäväni tätä myös lapsen seurassa. Pyysin miestäkin haistelemaan ja hän tykkäsi, eikä moittinut liian makeaksi, joten todennäköisesti tänä kesänä tulen tuoksumaan mansikoille!

 

Onko näistä mikään tuttu itsellesi tai käytössä?

 

Loppuun vielä otsikon toinen osio, eli arvontavoittajat! Arvoimme eilen nämä koneellisesti, mutten ehtinyt aiemmin näitä ylös rustaamaan. Ikkunaplussan virtuaalisen sisustussuunnittelun voitti Aila ja RFSU:n sheivaustuotteet lähtevät nimimerkille Sirpale! Ailan yhteystiedot välitin suoraan Ikkunaplussaan, mutta SIRPALE laitatko minulle spostilla yhteystietosi niin saan palkinnon matkaan.

 

ONNEA voittajille ja kiitos osallistumisesta kaikille!

 

*Patykan tuotteet ja Herbinan tuoksu saatu, Bodyshopin tuotteet ostettu itse.