Rööperin rouvan partsilla

Perjantaina oli vihdoin edes hieman kesäinen keli ja minähän villiinnyin tästä ihan täysin! Vetäisin päälleni Peräkonttikirppikseltä löytämäni mekon, tennarit sekä farkkuliivin, liimasin siirtotatuoinnin käteeni ja nappasin arskat päähän. Kesäinen Helsinki, täältä tullaan! Suuntasin uuteen Cargo Coffee & Kitcheniin tilaisuuteen, josta lisää myöhemmin.

Tilaisuuden jälkeen minulla oli luppoaikaa ennen miehen ja tyttären saapumista Helsinkiin, Saaralla oli koti tyhjänä eikä Misorellallakaan kiirus, joten suuntasimme tutkimaan Rööperin rouvan kotia. Sanonpa vain tiivistetysti, että oli upea! Teille, ketkä olette Saaran blogia lukeneet, tämä partsi onkin tullut tutuksi. Sinne suuntasimme nappaamaan minulle asukuvat talteen auringon paistaessa kirkkaasti. Misorellalle napattiin kuvat Cargo Coffeen maisemissa, niistä tuli aika mageet vaikka itse sanonkin. Käykää kurkkaamassa!

Blogitilaisuuksissa on aina aikamoinen härdelli. On paljon tuttuja ja tuntemattomia kasvoja, uutta tietoa, valokuvausta, hyörinää ja pyörinää. Monen kanssa ei ehdi vaihtaa kuin heipat, eikä jutuissa monesti pääse kovin syvälle. Siksi olikin todella mukavaa jutustella kahden bloggaajamimmin kanssa rauhassa niitä näitä tässä ex tempore-illanvietossa. Nämä kaksi kun sattuvat vielä olemaan ne bloggaajatutut, kenen kanssa olen viettänyt eniten aikaa. Ihana parituntinen vierähti äkkiä, kiitän Saaraa vieraanvaraisuudesta ja molempia naisia jutteluhetkestä!

mekko H&M (secondhand)/liivi Only/tennarit Claudia Chizzani/arskat Kappahl/takki Seppälä/rannekoru Hipanema/siirtotatska Kicks

Oma asuni oli taas sellainen, jossa voisin olla loputtomiin. Kirpparilta sovittamatta ostettu mekko istui kuin hansikas, tennarityttö nyt vaan viihtyy tennareissa ja farkkuliivi on yksi omimmista jutuistani.

*kuvat by Misorella

Miten sinä nautit aurinkoisesta perjantaista? Leppoisaa sunnuntain jatkoa, huomenna julkistan molempien arvontojen voittajat!