Ei tämä ole mikään marsu!

Tiedättekö marsut? Ne pienet, noin kilon kokoiset jyrsijät, jotka pitävät jännää kuikutusta nälissään ja hurisevat kun niitä rapsuttaa? Ne eivät säilö ruokaa poskipusseihinsa tai elä yöllä kuten hamsterit, ja ovat viisi kertaa hamsterin kokoisia. Siis ihan eri eläimiä. Ja niistä on oikeasti seuraakin!

Olen oikea mielensä pahoittaja, kun marsuista puhutaan. Olen niitä omistanut viisi ja kauhistuin, kun minulta on kysyttiin aikanaan eikö niistä ole enemmän haittaa kuin hyötyä? Myönnetään, enää en marsua ottaisi, mutta se oli helppohoitoinen koiran korvike lapsena, sillä emme allergioiden vuoksi pystyneet koiraa ottamaan.

Olin pari viikkoa takaperin Trendin ja Vero Modan lukijaillassa, jossa bongasin ihastuttavan, höpsön marsupaidan. Pyysin myyjältä pienempää kokoa ja hän toi minulle leopardi- ja pandapaidat koppiin! Murisin sitten siellä tarpeettoman kovaa, ettei ”tämä ole mikään marsu!”. Eh, myyjätyttö oli aidon hämmästynyt asiasta ja minäkin sain lopulta sen marsupaitani. Olipahan kuulkaa tarkka juttu, panda nyt on ainakin ihan eri eläin!

t-paita Vero Moda/jakku Zara/farkut Gina Tricot/

takki Seppälä/tennarit Converse/aurinkolasit KappAhl/

rannekoru Designer’s market/korvikset Aarikka

Marsua ulkoilutin ensimmäistä kertaa aurinkoisena lauantaina, kun menimme Anskun blogisynttäreille (niistä vielä oma postauksensa huomenna!). Tämä asu on äärimmäisen mukava päällä ja voisin heittää tuon jakun aina ja ikuisesti päälleni, se on niin kiva, helppohoitoinen ja täysin minun väriseni. Toinen luottoasia ovat nämä Aarikan pallokorvikset, kun aikanaan yhden hukkasin riensin heti ostamaan uusia. On ihanaa olla asussa jota ei stressaa yhtään, uskon että se näkyy ulospäinkin!

*kiitos kuvista Misorella!

Onko itselläsi jotain ehdotonta lempparivaatetta, jota käytät vuodesta toiseen? Löytyykö ruudun takaa muuten marsuihmisiä?

P.S. Tänään voi vielä osallistua sisustusarvontaan ja huomenna sulkeutuu toinen arvonta! Klik klik!