Voita tekstiilisuunnittelu Ikkunaplussasta!

Olen useammassa tekstissäni viitannut Ikkunaplus-nimiseen sisustusliikkeeseen, joka löytyy Tampereen keskustasta osoitteesta Satamakatu 3. Liikettä pyörittää ystäväni Noora, joka hyppäsi apuun, kun meillä oli koti levällään. Hän on suunnitellut meille koko alakerran, piirtänyt saunan ja kylppärit, valinnut laatat ja tapetit, lastenhuoneessa on verhot ja tapetti Nooran käsialaa ja lista jatkuu. Koska olen itse ”testannut” Ikkunaplussan palveluita näin laajalti, uskallan varauksetta Nooraa suositellakin.  

Ikkunaplus on 35 vuotta vanha tamperelainen yritys, joka koki omistajanvaihdoksen parisen vuotta sitten, kun Noora alkoi sitä luotsaamaan. Tällä hetkellä Noora keskittyy tekstiilisuunnitteluun; hänen kauttaan saa kodin tekstiilit, kuten verhot, matot, tapetit sekä tyynyt. Myös mm. verhotangot kuuluvat Ikkunaplussan tarjontaan. Nooran kautta saa koko tekstiilipaketin helposti; suunnittelun, kankaat, ompelun ja asennustyön, eikä tarvitse ryntäillä eri liikkeissä kysymässä palaa sieltä ja toista täältä. Valikoima pienessä liikkeessä on valtava – pelkästään tapettikirjojen määrä on huima, joten suosittelen paikan päälle menoa! Itse olen ihastunut erityisesti lastenhuoneeseen sopiviin kankaisiin ja tapetteihin, Noora valikoima on mielestäni vähän valtavirrasta poikkeava. Ideoiden määrä ryöpsähtää melkein käsistä, kun tuolla vierailee. Ikkunaplussassa on edustettuna yhteensä 55 eri tehdasta, joka kertonee valikoiman määrästä!

Hauska yksityiskohta liikkeessä on Pispala-kuosi, joka on kehitetty Nooran isän maalaamasta taulusta. Tällä hetkellä Pispala-kuosia saa tarjottimena, tyynynä, verhona sekä kaitaliinana. Hauska idea saada sisustukseen pala Tamperetta!

Uutena palveluna Noora tarjoaa tällä hetkellä virtuaalisuunnittelua, jonka kuvaus kuuluu seuraavasti:

Teemme verho- ja tekstiilisuunnittelua myös etänä valokuvien sekä pienimuotoisen haastattelun avulla, jonka voi toteuttaa esim. sähköpostin välityksellä. Käytännössä tämä palvelu toimii niin, että pyydämme asiakasta lähettämään valokuvia kohteesta, sekä kertomaan omin sanoin minkälaista verhoa, sisustustekstiilejä tai tunnelmaa kyseiseen tilaan tavoittelee. Tämän jälkeen vahvistamme mielikuvaa lisäkysymysten avulla, annamme ohjeet tekstiilien mittaamiseen ja teemme asiakkaalle ehdotuksen verho- tai tekstiilikokonaisuudesta ko. tilaan. Ehdotukseen sisältyy kankaan määrittely, arvio menekistä sekä laadukas valokuva kankaista tai matoista.

 

Ehdotus ei sido tekstiilien puolesta asiakasta hankintapaikkaan. Tuotteesta kerrotaan sen materiaali ja ominaisuudet, tekstiilin tyyli, väri sekä mahdollinen kuosin koko ja tyyli. Suunnittelun pohjana käytetään liikkeemme laajoja tuotemallistoja. Suunnitelmaan on lisäksi yksilöity suunnitellut tuotteet tarkasti, jotta halutessaan asiakas voi vaivatta toteuttaa sisustuksen täsmälleen sen mukaan.

 

Asiakkaan niin toivoessa voimme myös lähettää ehdotetuista kankaista mallipalat hänelle suoraan kotiin, jossa on helppo tarkistaa materiaali ja esim. värisävyjen sopivuus kohteeseen. 

 

Ja nyt korvat hörölle: Noora lupasi, että saan arpoa yhdelle teistä tämän virtuaalisuunnittelun! Löytyykö sinun kodistasi siis huone, jonka mattoja, verhoja tai tyynyjä tekisi mieli kesää kohti uudistaa? Tai kenties ihan tyhjä huone, jonne kaipaisit ideoita? Osallistu arvontaan ja voit voittaa aurinkoisen Nooran apua suunnitteluun! Huomaathan, että tämä suunnittelu ei siis sido sinua mihinkään kaupunkiin!

 

 

Arvontaan pääset osallistumaan jättämällä kommentin tähän postaukseen. Säännöt ovat seuraavat:

 

1. Jätä kommentti tähän postaukseen ja kerro siinä, mihin huoneeseen kaipaisit tekstiilisuunnittelua. Anonyymi, jätä yhteystietosi!

 

2. Arvonta alkaa nyt ja päättyy viikon kuluttua, eli 22.5.2015 klo 21.

 

Onnea kaikille arvontaan!

Ikkunaplus
Satamakatu 3
Avoinna arkisin klo 10-17