Tupladenim sekä Muotikirppis!

 

Tuossa ylemmässä kuvassa tiivistyy minun ja mieheni asukuvauksen tulos, hän on ymmärtänyt mitä haluan asukuvilta ja minusta on tallentunut yksi kuva, jossa en virnuile! Vähän kyllä jälkikäteen nauratti tämä oma äitienpäivälook. Tässä ei olisi menty mummojen kanssa syömään, mutta me olimmekin oman perheen kesken. Käväisimme keskustassa ottamassa kuvat, sillä olen halunnut tähän kohtaan ottamaan kuvia. Arkena se on niin vilkas paikka, että raahasin perheeni sunnuntaina paikalle kun keskusta oli hiljainen. Sanoin vielä, että nyt on äitienpäivä ja tehdään kaikkia äidin lempparijuttuja kivaa, istutetaan kukkia, siivotaan ja… Otetaan asukuvat!

 

Jos asussa ei ole väriä, niin sitä halusin ehdottomasti taustaan. Nämä graffittitaustat ovat mielestäni upeita, kun ne ovat taidolla toteutettu! Vaikka asu on kohtuu simppeleissä väreissä, olen ujuttanut siihen jotain, mikä paljastaa sen olevan Katjan asu: legokorvikset sekä -rannekorun. En olisi muuten osannut yhdistää tummaa ja vaaleaa farkkua, mutta näin jossain kaupassa ne yhdessä ja päätin kokeilla. Toimiihan se ihan hyvin! Halusin settiin ehdottomasti tuon printtipaidan, mutta sitten tulikin ongelma: pidin sitä viime kesänä solmittuna ja kävi kuten arvata saattoi, helma venyi. Tungin sitten venyneen helman housuihin ja mietiskelin, oliko ratkaisu hyvän näköinen vai ei. Vähän ahdistava olo tulee aina kun laittaa paidan housuihin. Erinäiset vyösovittelutkin tein, mutta en löytänyt settiin sopivaa vyötä kaapistani. Näillä siis mentiin.

t-paita Lindex/farkut Gina Tricot/

farkkuliivi Only/kengät Anna Field

 

 

Liivistä tykkään hirmuisesti ja luulen, että se pääsee kesän myötä useampaankin asukokonaisuuteen mukaan. Tässä setissä on jotain sellaista asennetta, joka kuvastaa minua hyvin.

 

Hypätäänkin sitten sujuvalla -eimillään- aasinsillalla Tampereen maisemista Tampereen tapahtumiin. Minä aina harmittelen, että Mansessa tapahtuu aivan liian vähän mitään bloggaukseen tai muotiin liittyviä asioita ja niitä varten täytyy matkata pääkaupunkiin. Nyt kun täällä järjestetään taas huiman suosion saavuttanut Muotikirppis, minä olen taas siellä pääkaupunkiseudulla enkä pääse mukaan. Mutta menkää te tutkimaan ja tekemään huimia löytöjä! Tapahtumapaikka on vaihtunut ja kirppari järjestetään 6.6. klo 11-15 osoitteessa Hämeenpuisto 28, TTT:n Tampere Congress & Culture Centre Puistotorni:n juhlasalissa.

 

Ja nyt kärppänä: mikäli vaatekaappisi kaipaa kevätsiivousta ja haluat tapahtumaan myyjäksi, niin ole nopea. Pöydät myydään perjantaina 15.5. klo 10 alkaen.

 

Lisäinfoa täältä.

 

 

 

Iskeekö tupladenim? Entä menetkö kirppistelemään? Oma vaatekaappini olisi niin kaivannut kevätsiivousta, harmi ettei voi olla kahdessa kaupungissa yhtä aikaa!