Laiturinnokassa sekä ylläripalkinnon voittaja!

Ajelimme sunnuntaina takaisin Tampereelle ja katselin auringon kimmellystä auton ikkunasta. Se heijastui kauniisti järven pinnasta, eikä missään enää näkynyt lunta (tai no, Himoksen rinteissä vähän). Koska pienempi takapenkkiläinen oli sikeässä unessa, ehdotin, että pysähdymme järven läheisyyteen nappaamaan kuvia. Asu ei ollut nappi, koska siihen suunniteltu huivi/koru olivat molemmat jääneet kotiin, mutta valo ja maisema olivat ihanat. Kuin Suomi-filmistä. Siihen yhdistettynä vaaleanpunaiset housut ja avot, oltiin jo melkein kesässä! Julkiset kiitokset taas miehelleni, joka rämpi pitkin rantakaislikkoa hakemassa hyvää kohtaa kuvaamiselle, samalla kun huutelin laiturilta varoituksia. Meinasin itse puolestani pudottaa aurinkolasit järveen, onneksi sain napattua ne viime hetkellä kiinni. Tästä puuttui vain joku kesän ensimmäinen herhiläinen, jota olisimme juoksennelleet karkuun.

 

Vaikka julkaisematta on vielä kuukaudenkin takaisia asukuvia, en silti voinut olla valitsematta näitä auringonpaisteessa räpsittyjä kuvia tähän torstaipäivään. Ihastelin niiden sinistä poutapilvitaivasta itse niin pitkään, kyllä luonto on kaunis! Vaikkei koko ajan siltä tunnu, niin kyllä se kesä sieltä tulee!

 

Tennarit olivat löytö K-Kengän loppuunmyynnistä, enkä uskaltanut ääneen heti sanoa miehelle, että kuistilla on uudet tennarit, vaikka ne olivatkin halvat. Eipä tarvinnutkaan, sillä heti kun mies saapui töistä, kirkas 2 veen ääni ilmoitti ponnekkaasti ”äitillä hienot uudet kengät”. Köh. No niin on. Hienot on.

Näihin kuviin palaan sitten, kun kevääseen sattuu viileämpi päivä, niin ihanan kesäinen fiilis näistä tuli! Nyt on kevään ekat laiturilla pötköttelyt tehty!

 

neule Saint Tropez/farkut Vero Moda/tennarit Claudia Chizzani/rannekoru Designer’s market/huivi Becksöndergaard/arskat Le Specs (saatu blogin kautta)

Ja kiitän kauniisti teitä kommenteista huhtikuun asukollaasiin! Oli todella kivaa kuulla, mikä ulospäin miellyttää. Voiton vei selkeästi vanhin luottohameeni matkaopasajoilta, eli tämän postauksen hame. Se sai 26% äänistänne, seuraavana tuli Kööpenhaminan löytö kimono saaden 15% äänistä. Ainoastaan nro 4 ei saanut yhtään ääntä, höh, viihdyin siinä itse niin kovin hyvin!

Mietiskelin innoissani myös tuota kivaa yllätyspakettia ja randomilla se valikoitui nimimerkille…. Jonna H! Laitteletko minulle spostilla yhteystietojasi! :)

Viikonloppu häämöttää jo aivan nurkan takana, ovatko suunnitelmat jo valmiina? Minä lähden taas kukonlaulun aikaan huomenna Helsinkiin ja lauantaina tapaan taas muutamia teitä ruudun takaa!

Kivaa torstain jatkoa, luin lehteä tänään jo hihattomassa paidassa pihalla! Iih! Moi aurinko!