Suomiasu @Indiedays Blog Awards

Reilu viikko sitten vietettyyn Indiedaysin Blog Awars-gaalaan lähdin hieman Suomi-hengessä. Mekko oli nimittäin löytö Wanhalla ylioppilastalolla pidetystä Maahantuojien Outletistä, joka järjestettiin pari viikkoa ennen gaalaa. Hain tilaisuudesta lyhyttä mekkoa, joka olisi mahdollisimman monikäyttöinen ja päädyin tähän yksilöön. Mekko oli suomalaista käsityötä, joten halusin yhdistää siihen suomalaiset korutkin. Näin ihanat Poola Katarynan Flying Bird-korvakorut päätyivät valinnakseni.

 

Suuntasimme tilaisuuksien välissä ystäväpariskunnan kanssa syömään Krog Madameen, jonka kulmalla nappasimme nämä kuvatkin.  Tuolla ravintolassa olikin muuten hirmuisen hyvää kasvisruokaa! Alkupalakin oli hyvää, mutta tuo tofupääruoka vei kielen mennessään!

 

Hiukset kestivät loistavasti aamusta asti, kiitos Glohairin Sirun. Tuota oranssia hiusosiota luultiin päivän aikana mm. hiuskoristeeksi, mutta kyllä se omaa tukkaa oli! Toinen asia mikä ei sitten kestänyt, oli sukkahousut. Sokoksen myyjä niitä suositteli periaatteella ”ei näytä siltä että on sukkikset”. No ei näytä, plussa siitä, mutta eihän niitä saanut päällensä hajottamatta! Hmph. Onneksi oli useammat mukana.

mekko* f (*saatu blogin kautta)

kengät Tapas

korvikset Poola Kataryna

 

Kyllähän tällaisella väripläjäyksellä erottui monen mustan joukossa, mutta toisaalta mekko oli todella oman näköseni! Tykkään siitä kovasti ja uskon, että sille on jatkossakin käyttöä. Kun vielä fiilistellään tuota reilun viikon takaista päivää, niin pakko tuoda suosikkikuvani päivältä tänne. Ihanan iloisia naisia!

 

Kuvassa Anna, Janet ja Saara. Kuva by Indiedays.

 

Kiitos ihanasta päivästä vielä kerran kaikille!

 

Minäkin syvennyn taas blogimaailmasta opiskelutehtävien ja työhakemusten pariin, nyt lähtee monenlaista tekstiä maailmalle! Välillä meinaa väsyttää, kun joutuu koko ajan ”tyrkyttämään” itseään. Olen tunnollinen työntekijä, olen kiva bloggaaja, liity lukijakseni, olen hyvä kirjoittamaan, tämä opiskelutehtävä meni nappiin jne. Tiedättekö? Lääh. Väsyttää. Vastapainoksi suunnittelin, että osallistumme lapsen kanssa illalla järjestettävälle lintubongausretkelle! Tarvitsen happea!

 

Mutta mitä tykkäätte ilta-asusta, iskeekö värit?

Oikein aurinkoista tiistaipäivän jatkoa kaikille!