Huhtikuun asukollaasi ja äänestys!

Huhtikuussa asukuvien ottaminen alkoi olla jo helppoa. Valoa riitti iltaisinkin, ei tarvinnut rämpiä rännässä tai palelluttaa sormia. Huhtikuussa tuli julkaistua 11 asupostausta, mikä on taas vähän puolet totuudesta. Yksi asu on nimittäin maaliskuun puolelta ja huhtikuulta jäi julkaisematta kolmet (!!!) asukuvat, joihin kuuluisi mm. Indiedaysin iltagaalan asu. Nämä päätyvät sitten toukokuun kollaasiin. Mutta tässä siis huhtikuun 11 julkaistua asupläjäystä! Olen tyytyväinen, että mukaan pääsi näin erilaisia juttuja; on hametta, farkkuja, tiukkaa farkkua, löysää farkkua, hupparia, verkkatakkia, kimonoa ja kotelomekkoa… Siis iso kirjo. Tästä huomaa hyvin mikä on tyylini, mikä vaan! Sain maaliskuussa palautetta rumista kengistäni ja itseänikin nyppi, että jalassa on aina samat kengät (talvikin tietysti tekee paljon), joten kiinnitin asiaan huomiota huhtikuussa ja näistä kuvista on löydettävissä ainakin 7 erilaiset kengät! Huhtikuun hurjin juttu taisikin olla, että ostin uudet lenkkarit pihakäyttöön, edellisillä kun oli ikää varmaan 8 vuotta.

 

Kollaasista olisi voinut tulla parempikin, mutta valitsin eilen yöunille menon tämän hinkkauksen sijaan. Palatkaa huhtikuun postauksiin, jos haluatte nähdä jonkun asun paremmin, nämä tosin eivät ole kronologisessa järjestyksessä!

Nyt toivoisinkin, että heität mielipiteesi kehiin ja huikkaat, mikä oli suosikkisi ja miksi juuri se? Niiden kesken, jotka ovat keskiviikkoon 6.5.2015 klo 20 mennessä heittäneet kommenttiboksiin suosikkiasunsa numeron, arvon pienen yllätyspalkinnon. Siis anonyymi, jätä yhteystietosi jos haluat mukaan arvontaan!

Oma suosikki maaliskuun asuista oli selkeä, huhtikuun valinta olisi jo vaikeampi. Tietysti kiitos kampauksen tuo ID:n inspiraatiopäivän kokonaisuus nousee esiin, mutta toisaalta tykkään farkkukuvista puistossa tai pirteästä Espritin hameesta… Jään odottelemaan kommenttejanne!

Aurinkoista uutta viikkoa ihanat ja kiitos kommenteistanne edelliseen postaukseen, jokainen kommentti aiheeseen, jossa antaa itsestään hieman enemmän on kultaakin kalliimpi. Arvostan siis niitä kovasti!