Kohnottaja Indiedays Inspiration-päivässä

Lueskelin monesta blogista viime viikolla asukriiseistä, joita ihmisillä oli koskien lauantaina vietettyä Indiedays Inspiration-päivää. Minä stressasin samalla omaa murhettani, yöunia. Lähes poikkeuksetta kun ”pitäisi” nukkua hyvin, lapsi heräilee paljon ja minä stressaan yötä ja heräilyjä ja näinhän siinä sitten  tälläkin kertaa kävi. Neljän tunnin unilla lähdin liikenteeseen. Väsymys tekee minusta vähän levottoman ja koska yritin matkalla Helsinkiin saada virtaa Pepsi Maxin kofeiinista, niin voi pojat. Olin niin intoa pursuava ja yliväsynyt päästessäni paikalle, että sinkoilin paikasta toiseen, höpötin lauseen toisen ja sanan toisen kanssa, yritin verkostoitua, tsekata yhteistyökumppanit, tallentaa kameralle muistoja jajaja… Jälkikäteen iski ahdistus, kuinka höperön kuvan annoin itsestäni, tuleeko kukaan enää lukemaan blogiani tuon lauantain jälkeen? Kuvitelkaa mikä jälkikäteisstressi voi tulla, että vaikutin hömelöltä!  Yritin kolmessa tunnissa puhua, kuvata, halata ja inspiroitua niin paljon kuin mahdollista. Inspiroiva päivä kyllä kerta kaikkiaan olikin ja nautin siitä todella paljon, yhteistyökumppanit olivat kivoja ja tilaisuus todella onnistunut!

 

Kuten monesta blogista on saanut lukea, inspiraatiopäivä järjestettiin Maxinessa Narikkatorin yläpuolella ja sehän oli paikkana aivan huikea! Oman lisäfiiliksensä teki tietysti upea auringonpaiste, joka lämmitti ihanasti ikkunoiden läpi. Fresitan loungessa tuoksuivat tuoreet mansikat ja tuo tuoksu yhdistettynä aurinkoon sai todellakin kesäfiiliksille!

 

Samaisessa loungessa sai nautiskella raikkaasta ja kesäisestä drinkistä, suussa sulavista kuppikakuista sekä hemmotella itseään käsihieronnan tai kynsien lakkauksen merkeissä. Paikalla oli monia yhteistyöyrityksiä kuten esimerkiksi BikBok, jonka pisteellä sai hakea festaritoimittajaksi. Luulen suurimman osan hakeneen mukaan, itse ainakin innostuin valtavasti pelkästä ajatuksesta, että pääsisi toimittajan roolissa festaritunnelmaa raportoimaan! Kultajousen pisteellä sai puolestaan suunnitella oman My iMenso-korunsa. Uusi koruidea Hollannista pitää sisällään avattavan medaljongin, jonka sisälle voi valita haluamansa laatan/laattoja, joita saa kaiverruttaa jopa omalla kuvalla! Koruun sai valita kaveriksi sopivan kellon ja ihastuin erityisesti tähän DKNY:n kelloon, vaikka toki korukin oli kaunis.
 

Saara ja Satu nauttivat kynsien laitosta.

 Ihastuttavan Tiian tapasin torstaina ensimmäistä kertaa ja lauantaina hän tuntui jo ihan tutulta. Oikealla opiskelijakollegani Misorella.

 

Sadun suunnittelema koru sekä kauniit tatuointitarrat!

Lila kuvaa suunnittelemaansa My iMensoa.

 

L’oreal oli paikalla esittelemässä uusia Prodigy-hiusvärejä ja heidän pisteellään oli myös Voice of Finland kisan nelonen, Jesper Anttonen. Myönnetään, katsoin lähes joka jakson kyseisestä ohjelmasta ja loikkasin äkkiä Jesperin kanssa kuvaan. Kuvaushetkellä alkoi nolottaa, kun tajusin suuren ikäeromme, mutta onneksi Jesper oli reipas nuori, joka ei pienistä pelästynyt!

 

 

Olin fiiliksissä paikasta, maisemista, ihmisistä, upeista yhteistyökumppaneista ja siitä, että sain olla paikalla. Oli aivan mahtavaa tavata vanhoja tuttuja kuten Misorella, Taru, Ansku, Noora, Janet, Stella, Anna, Saara, Satu, Lila, Tiia, ja uusia kasvoja kuten Jenna, Lady ja Katja. Kiitos teille ihanat leidit seurasta! Kyllä tämä on bloggailun parhaita puolia, että tapaa ihmisiä livenä ja saa höpötellä! Keskityin kuvailussakin pitkälti fiilistelemään ihmisiä ja tunnelmia, tunnelma tilaisuudessa oli ihanan iloinen ja pirteä.

Janet ja Anna.

 

 

Sadun ja Tarun hali bloggaajaystävälle.

Upea Anna Girly Style-blogista.

Nainen talossa-blogin kirjoittaja Katja sekä Lady of the mess olivat kasvoja, jotka tapasin ensi kertaa kasvotusten.

Kiitän siis kovasti Indiedaysia onnistuneesta päivästä ja siitä, että sain olla mukana!

P.S. Tänään vielä ehtii osallistua koruarvontaan!