Hoppua Helsingissä ja hyvän tuulen hamonen

Aloitin tämän postauksen tekemisen junassa, joka oli torstaina lähes 1,5 tuntia myöhässä. Olo oli tulikuumassa ja täydessä junassa tukala ja harmitti, etten ehdi blogitilaisuuteen johon olin menossa. Toisin kävi, ehdin paikalle ”vain” reilun tunnin myöhässä ja ilta oli mukava. Lopettelen tämän postauksen perjantai-iltana matkalla takaisin Tampereelle vain lähteäkseni lauantaiaamuna takaisin Helsinkiin. Vuorokaudessa ehdin blogitilaisuuden lisäksi yöpyä mummolla, tehdä juoksulenkin Helsingissä (juoksin ensimmäistä kertaa IKINÄ Helsingissä), treffata kaveria, istua teellä ja olla mukana Brand New Face-mallikilpailun kulisseissa katsomassa, kun mallikokelaita kuvattiin. Huomenna onkin vuorossa kilpailun finaali ja minäkin kerron tästä päivästä vielä omassa postauksessaan lisää! Aivan huippu vuorokausi takana ja ehkä vielä pari sellaista edessä. Lisäksi kävin Fashion Stock Sales-tapahtumassa, käykäähän tänään jos olette Helsingissä!
 

 Mikä siis sopisi paremmin kuvittamaan Helsinki-päiviä kuin siellä pari viikkoa sitten otetut kuvat? Kämmäsin tuolloin kameran asetusten kanssa ja koska opintopäivien ruokatuntimme ei ole loputon, en jäänyt sitä tutkimaan sen kummemmin, vaan Misorella nappasi kuvat ”sokkona”. Hän siis näki kaiken suttuisena ja blurrattuna, aika hyvin kuvat onnistuivat siihen nähden! :)
 

 

 

Nimitän tätä hametta hyvän tuulen hameeksi, sillä se vie välittömästi ajatukseni kevääseen ja kesään. Olin etukäteen katsonut, että lauantaille pari viikkoa sitten luvattiin ihanaa keliä ja aivan ihanan keväinen ilmahan se olikin, harmi että olin itse suurimman osan päivästä sisätiloissa. Espan puisto oli täynnä auringosta nauttivia ihmisiä, kun kävimme nämä kuvat nappaamassa.
 

hame Esprit/neuletakki Vero Moda/kello Guess/laukku Ois/

tennarit Anna Field/arskat Rayban/kukka & korvikset ?

 

Aikanani kun lähdin matkaopaskurssille, tarvitsin siistejä opiskeluvaatteita, jotka olisivat kuitenkin käypiä lämpöisiin keleihin (kurssi oli Espanjassa). Silloin tämä hame käveli syksyn alennusmyynneissä vastaan ja on siitä asti ollut suosikkejani, vaikka ikää tällä on vuosikausia. Rakastan violettia ihan kaikessa ja tässä sitä on juuri sopivasti! Ihanan raikas keväthame sanon minä ja kiitän Misorellaa kuvista!

Huomenna treffataankin sitten monen blogitutun kanssa, ihanaa viikonloppua joka iikalle!